Τετάρτη, Απριλίου 22, 2009

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ...

Σε αστυνομικο κλοιό βρίσκεται από χθες το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά την εισαγωγή για νοσηλεία του ισοβίτη Νίκου Παλαιοκώστα, καθώς στο ιατρείο των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πατρών διαγνώστικαν καρδιολογικό πρόβλημα και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Οι αρχές ασφαλείας ανησυχούν μήπως ο αδελφός του Βασίλης επιχειρήσει να βοηθήσει τον Νίκο να αποδράσει, όπως έχει γίνει κατ΄ επανάληψιν στο παρελθόν. Μάλιστα, πρόσφατα είχε φημολογηθεί ότι ο δραπέτης του Κορυδαλλού Βασίλης Παλαιοκώστας είχε θεαθεί κοντά στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου. Αυτό είχε γίνει γνωστό πριν από τον εντοπισμό του κρησφύγετου στο Αλεποχώρι.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας ένιωσε χθες έντονη δυσφορία και ζάλη και μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι είχε εξαιρετικά υψηλή πίεση και συνέστησε τη διακομιδή στο νοσοκομείο, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία Πατρών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν κλοιό γύρω από το νοσοκομείο και μεγάλος αριθμός αστυνομικών παρέμεινε εκεί όταν οι γιατροί έκριναν αναγκαία την παραμονή του ισοβίτη τουλάχιστον για ένα εικοσιτετράωρο.

Φαση θα εχει να δουμε τον Bill ντυμενο νοσοκομο,
να προσφερει τις πρωτες βοηθειες στον αδελφο του...

Αλλα και παλι,τοσο μαλακας θα ειναι,
ωστε να πεσει στη φακα της αστυνομιας;;;

Το σχεδιο βρωμαει απο μακρια...
Μα καλα...καθολου φαντασια δεν εχετε;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
22-4-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: