Τετάρτη, Απριλίου 22, 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ Η PASOK VISA ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΑΓΑΠΗΣ!!!!

Με το σύνθημα «λίγα απ΄ τους πολλούς» και στόχο τα 5 εκατ. ευρώ το ΠΑΣΟΚ έχει αποστείλει 950.000 προσωπικές επιστολές σε μέλη και φίλους οι οποίοι έως τις 31 Μαΐου θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους: από 12 ευρώ για αγρότες, μετανάστες, συνταξιούχους, μέχρι 500 ευρώ για βουλευτές και ευρωβουλευτές.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- όπως και πολλά στελέχη του κόμματος- καθώς όπως υπογραμμίζει ο γενικός διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, «όλοι θα δώσουμε το καλό παράδειγμα».

Στα σχέδια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ όμως εκτός του νέου τρόπου επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους και την καταβολή της συνδρομής υπάρχει και το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα έκδοσης πιστωτικής κάρτας που απευθύνεται και αυτή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος οι οποίοι παρέλαβαν την προσωπική επιστολή από την Ιπποκράτους. Η κάρτα ΠΑΣΟΚ θα είναι κατά το πρότυπο της κάρτας των Νέων Εργατικών (Νew Labour) της Μεγάλης Βρετανίας, που είναι και το μοναδικό μέχρι στιγμής σοσιαλιστικό κόμμα που έχει προχωρήσει στην έκδοσή της.

Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με όλες τις τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας- όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας «θα έχει το ανταγωνιστικότερο επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου της αγοράς, το επιτόκιό της θα είναι περίπου 20% χαμηλότερο από τα ισχύοντα, ενώ ο κάτοχός της δεν θα πληρώνει ετήσια συνδρομή ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην τράπεζα». Οι ιθύνοντες της Ιπποκράτους προσανατολίζονται σε μια κάρτα που να είναι και πιστωτική και χρεωστική και καταθετική, «μια έξυπνη κάρτα, με προνομιακό καταθετικό επιτόκιο ώστε να είναι ελκυστική για τους πολίτες».

Μια χαρα τα ανε απο πρωτοπορες ιδεες στο ΠΑΣΟΚ,ειδικα οταν θελουν να μαζεψουν χρηματα για το ταμειο τους...Το θεμα ειναι κατα ποσο πρωτοποροι θα ειναι και στην πολιτικη ζωη του τοπου και το ποσο θα νοιαστουν για τους εργαζομενους και τους απλους πολιτες...Διοτι αν κρινουνουμε απο τα προηγουμενα σοσιαλιστικα καθικια...αστα να πανε στο διαολο...

Παντως η εκδοση πιστωτικων καρτων...
μας παραπεμπει σε εποχες "φουσκας"...


ΠΡΕΖΑ TV
22-4-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως τις θέλουν τις κλωτσιές;;;; Μήπως ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ;;;;; Ρε δεν πάνε και δαύτοι στον γεροδιάολο;;;;;
ΝΔ & ΠΑΣΟΚ τα ίδια ΣΚΑΤΑ.

Mr Leveguras said είπε...

<>
Η συνδρομή του Τσουκάτου πόσα θά είναι;
Είπε κανείς;
<>