Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

«Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο κ. Παπανδρέου ταύτισαν την εγκληματικότητα με τη μικρή παραβατικότητα και την αντίσταση των φτωχών» είπε στη Βουλή η Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας ότι αυτή είναι η κατεύθυνση της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση στρατιωτικοποιεί την εσωτερική ασφάλεια και δημιουργεί μηχανισμούς συμμετοχής του λαού ως πληροφοριοδότη. Ζήτησε ανάκληση των πρόσφατων μέτρων του ΚΥΣΕΑ.

Η γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι εκτός συζήτησης έμεινε το εμπόριο όπλων, παιδιών και ναρκωτικών, οι εταιρείες εκτελεστών και η κατασκοπεία των πολυεθνικών, ενώ υπήρξε ταύτιση της βίας με μορφές πάλης του λαϊκού κινήματος.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη διαφωνία της με την ποινικοποίηση της κουκούλας και τόνισε ότι υπάρχουν και οι κουκουλοφόροι των ειδικών Σωμάτων Ασφαλείας, για τους οποίους δεν γίνεται συζήτηση. Για τη δημιουργία νέων Σωμάτων Ασφαλείας η κ. Παπαρήγα είπε ότι η Ελλάδα έχει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς αστυνομικών στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της στη λειτουργία του συστήματος C4I με τις "χαφιεδοκάμερες" όπως είπε.

Για το άσυλο έκανε λόγο για "στημένα πανηγυράκια" στο πανεπιστήμιο της Μακεδονίας, με τη χρήση προβοκατόρων, προκειμένου να ξεκινήσει απ' αυτό η κατάργησή του. Εμείς ένα νόμο υπηρετούμε: "αυτό που λέει ο λαός στο δρόμο: νόμος είναι το δίκιο του εργάτη". "Η βία προκύπτει από το ίδιο το κράτος και τους εργοδότες" είπε η κυρία Παπαρήγα, ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα πρόσφατα εξαγγελθέντα μέτρα.

μεταφραση:Ελευθεροτυπια

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;
ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ;;;;

ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...


ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφυλακίστηκαν τέσσερις για επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
8 Απριλίου 2009, 02:19

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τέσσερις από τους συλληφθέντες για την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός (7/12/08), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά αστυνομικών.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ, σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν έξι άτομα.

Εξ αυτών, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Μίτος, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση επεισοδίων στο γήπεδο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ο 42χρονος Βασίλης Καραμαγκιόλης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ προφυλακίστηκαν τέσσερις και πρόκειται για τον 21χρονο Αριστείδη Βέλλιο, τον 22χρονο Κωνσταντίνο Χουρμούζη που κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία, τον 24χρονο Ελευθέριο Σαράκη ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επεισοδίων στο γήπεδο και τον 30χρονο Αποστόλη Γιόνας ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια του Δεκεμβρίου.

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ είπε...

Από που προκύπτει, ότι ο Παπανδρέου ταύτισε την εγκληματικότητα με τη μικρή παραβατικότητα και την αντίσταση των φτωχών;
Μια ακόμη "παπαριά", της ξύλινης ακατανόητης, χωρίς περιεχόμενο, γλώσσας της Αλ. Παπαρήγα.
Εξαπολυοντας λάσπη και ασύστολα ψέμματα, προσπαθεί εναγωνίως, να εξομοιώσειτο ΠΑΣΟΚ, με τη Ν.Δ. κάνοντας ατελέσφορους και ανούσιους συμψηφισμούς, προκειμένου, να κλέψει κανένα ψηφαλάκι.

Λυκούργος Μυτιληναίος