Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΜΠΡΑΒΟ...ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΠΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΑΤΕ;;;

Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε τη νύχτα από τις 9 χθες το βράδυ έως τη 1 τα ξημερώματα, η ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Αμεση Δράση και τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας έγιναν συνολικά 712 έλεγχοι και προσήχθησαν 92 άτομα (40 Γεωργιανοί, 15 Αλβανοί, έξι Ρώσοι, δυο Σύριοι και άλλες εθνικότητες). Συνολικά συνελήφθησαν 56 άτομα και συγκεκριμένα δεκατρία για ναρκωτικά (πέντε 'Ελληνες και οκτώ αλλοδαποί), οκτώ για παράβαση του νόμου περί ηθών, οκτώ για όπλα (ένας 'Ελληνας και εφτά Αλβανοί), ένας Γεωργιανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα στιλέτο, περούκα και εργαλεία διαρρήξεων, καθώς και 26 λαθρομετανάστες. Επιπλέον έγιναν 126 έλεγχοι σε αυτοκίνητα, 60 σε δίκυκλα και 39 σε καταστήματα, ενώ κατασχέθηκαν: 4,4 γραμμάρια ηρωίνης, 21,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 30 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 64 ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι και 17 φυσίγγια, ένα πιστόλι κρότου, τέσσερα μαχαίρια, ένας σιδηρολοστός και σιδερογροθιές.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ...ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ,Ή ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΛΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΒΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ";;;

ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφυλακίστηκαν τέσσερις για επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
8 Απριλίου 2009, 02:19



Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τέσσερις από τους συλληφθέντες για την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός (7/12/08), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά αστυνομικών.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ, σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν έξι άτομα.

Εξ αυτών, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Μίτος, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση επεισοδίων στο γήπεδο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ο 42χρονος Βασίλης Καραμαγκιόλης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ προφυλακίστηκαν τέσσερις και πρόκειται για τον 21χρονο Αριστείδη Βέλλιο, τον 22χρονο Κωνσταντίνο Χουρμούζη που κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία, τον 24χρονο Ελευθέριο Σαράκη ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επεισοδίων στο γήπεδο και τον 30χρονο Αποστόλη Γιόνας ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια του Δεκεμβρίου.

(Πρώτη καταχώρηση: 07 Απριλίου, 15:22)

george είπε...

eytyxws pou oi ellhnarades exoun thn frash..pas mh ellhn barbaros..

Ανώνυμος είπε...

είχαν όπλα και ντρόγκες και ο άλλος σκέφτεται πως θα τους προστατέψει άπό τους μπάτσους. Αριστερό παραλήρημα σε όλο του το μεγαλείο.
Λαθρομετανάστες-Αριστεροί-Ανάρχια-Πολιτικοί-Δημοσιογράφοι - Έξω από την Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Δε το βάζεις το δάκτυλο στον κώλο σου λέω γω; θρησκευόμενο φασισταριό