Τετάρτη, Απριλίου 08, 2009

ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ...

Να δουν την προσωρινή διαμονή τους στις σκηνές «σαν ένα Σαββατοκύριακο σε κάμπινγκ», συνέστησε στους σεισμοπαθείς της επαρχίας Αμπρούτσο ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με δηλώσεις του στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο N-TV.
«Δεν τους λείπει τίποτα, έχουν ιατρική φροντίδα, ζεστό φαγητό... Βεβαίως η στέγασή τους στις σκηνές είναι προσωρινή, όμως γι’ αυτό θα πρέπει να το θεωρήσουν σαν ένα Σαββατοκύριακο σε κάμπινγκ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πας καλα ρε;;;
Εισαι τοσο βλαμενος;;;
Δεν εχεις δει τι εχει γινει στη χωρα σου;;;
Λες στους πολιτες σου να νοιωθουν λες και πανε σε καμπινγκ,ενω εχουν σκοτωθει δικοι τους ανθρωποι και εχουν καταστραφει τα σπιτια τους;;;;
Ποσα θελετε να μας τρελανετε ρε φασιστες του κερατα;;;
Δειτε τι γινεται γυρω σας...

ΠΡΕΖΑ TV
8-4-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφυλακίστηκαν τέσσερις για επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ
8 Απριλίου 2009, 02:19

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν τέσσερις από τους συλληφθέντες για την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός (7/12/08), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό επτά αστυνομικών.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που συνέλεξε η αστυνομία από τους υπευθύνους του ΟΑΚΑ, σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθησαν έξι άτομα.

Εξ αυτών, ο 25χρονος Κωνσταντίνος Μίτος, ο οποίος συνελήφθη για πρόκληση επεισοδίων στο γήπεδο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ο 42χρονος Βασίλης Καραμαγκιόλης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ προφυλακίστηκαν τέσσερις και πρόκειται για τον 21χρονο Αριστείδη Βέλλιο, τον 22χρονο Κωνσταντίνο Χουρμούζη που κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία, τον 24χρονο Ελευθέριο Σαράκη ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επεισοδίων στο γήπεδο και τον 30χρονο Αποστόλη Γιόνας ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια του Δεκεμβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΡΕΖΑ

Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 50,000.ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΞΕΝΟΟΧΕΙΑ Η ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ.
ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ....ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

Unknown είπε...

una fatsa, una ratsa!!