Κυριακή, Απριλίου 26, 2009

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΊΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;;;

«Αστεγη» παραμένει η πίστη για χιλιάδες μουσουλμάνους που διαμένουν στην Αττική. Παρά τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις των εμπλεκόμενων φορέων, η Αθήνα παραμένει εν έτει 2009 η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν διαθέτει επίσημο μουσουλμανικό τέμενος.
Οι 700.000 μουσουλμάνοι που υπολογίζεται ότι διαμένουν σε Αθήνα και Πειραιά αναγκάζονται να «στεγάσουν» την προσευχή της Παρασκευής σε υπόγειες αποθήκες και άθλια διαμερίσματα στο κέντρο. Περισσότεροι από 100 χώροι λατρείας λειτουργούν στην Αττική, οι οποίοι νοικιάζονται ως γραφεία που μετατρέπονται σε... τζαμιά.

Η κατάσταση αυτή αρχίζει να έχει κι άλλες... παρενέργειες. Για πρώτη φορά, η Νομαρχία Αθηνών επέβαλε πρόστιμο ύψους 87.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αποθήκης, επειδή το ακίνητό του είχε μετατραπεί από τους Πακιστανούς ενοικιαστές του σε άτυπο τζαμί.
Τη λειτουργία του τζαμιού στη Νέα Ιωνία κατήγγειλαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, στο υπόγειο της οποίας στεγάζεται. Το πρόστιμο επέβαλε η Διεύθυνση Πολεοδομίας Βορείου Τομέα Νομαρχίας Αθηνών τον περασμένο Δεκέμβριο για αυθαίρετη «αλλαγή χρήσης της αποθήκης σε χώρο όπου συναθροίζονται άτομα για τελετή θρησκευτικών καθηκόντων».
Ο ιδιοκτήτης, σε βάρος του οποίου χρεώθηκε το ποσό, αλλά και οι ενοικιαστές υπέβαλαν ένσταση και η υπόθεση αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα. Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση επιβολής προστίμου σε άτυπο χώρο λατρείας μουσουλμάνων που, όπως καταγγέλλουν οι Πακιστανοί της περιοχής, σχετίζεται με τις πρόσφατες οργανωμένες επιθέσεις σε βάρος τους.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
26-4-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν επιτρέψουν και αυτοί την ανεξιθρησκεία (στη Σαουδική Αραβία υπάρχει θρησκευτική αστυνομία που σε τουλουμιάζει στο ξύλο αν φοράς έστω και ένα σταυρουδάκι). Επίσης το τζαμί θέλουν οπωσδήποτε να είναι το υψηλότερο κτίσμα για λόγους εξουσίας έναντι των εκκλησιών. Διάβασε λίγο περί ισλάμ (που καθορίζει μέχρι και με ποιό χέρι θα σκουπίζεσαι στην τουαλέτα) και άσε τα δακρύβρεκτα αρθρίδια για μουσουλμάνους...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ μη βλεπεις μονο το τυρι...δες και λιγο τη φακα.Και στο κατω κατω της γραφης ας φτιαξουμε νοσοκομεια .σχολεια κλπ και μετα μπορουμε να ασχοληθουμε και με τα τζαμια.

Ανώνυμος είπε...

Τί εννοείς "ρατσισμός"? Και κυρίωσ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?

Ναί ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Υπάρχουν και σήμερα ΠΑΡΙΕΣ της κοινωνίας, ήτοι αυτοί που ΔΕΝ μπορούν να επικαλούνται ελεύθερα τον Νόμο, όπως όλοι οι άλλοι.

Αυτή η επίκληση στον Νόμο, συνυφασμένη με την ίδια την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ αυτών που τον επικαλούνται, αποκαλείται απο το άρθρο σου ως "ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ".

ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.....

Σημειωτέον (για πολλοστή φορά) : TA ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

Συνεπώς ΔΕΝ αποδεχόμεθα τον χαρακτηρισμό ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Αντθέτως θεωρούμε ορθότερο τον χαρακτηρισμό ΜΑΧΗΤΕΣ των δικαίων μας και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μας, ενάντια στους σύγχρονους (και υπο προσωπείο ανθρωπισμού και "ελευθερίας" φασίστες οι οποίοι ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Επίσης ευελπιστούμε ότι με ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ θα δείξουμε και στους Πακιστανούς ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. (ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ).

Ανώνυμος είπε...

Ρε επικίνδυνε ΗΜΙΜΑΘΗ, παλι τα ίδια με τους μουσουλμάνους και τα σκατοτζαμιά?
Δε μας φτάνανε οι εκκλησίες, οι το παπαδαριό, τα κατηχητικά και οι καμπάνες, οι μαζώξεις των ευαγγελιστών σε νοικιασμένα διαμερίσματα, οι μαλάκες του ιεχωβά που περνάω και μου λενε ξύπνα και θα πλακώσω κανεναν στα χαστουκια μια των ημερών, θα μας πρήζουν τ' αρχίδια ΚΑΙ οι ιμάμηδες 5 φορες τη μερα ?
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ?

Είσαι παντελώς άσχετος με το θέμα, κόψε την επίκληση της ανεξιθρησκείας και λοιπές αηδίες ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ? Στο σπιτάκι του ο καθενας, όχι εις βάρος μου, πολλώ δε μάλλον θρησκείες που ρέπουν στον φονταμενταλισμό.
Κι αν το τσιγάρο μου απαγορευεται σε δημόσιους χώρους (ορθώς) να απαγορεύονται και τα κωλολίβανα που καίνε, οι καμπάνες, οι ιμάμηδες και ουτω καθ' εξής.

Και κατι αλλο μίστερ πρεζα: Την προηγούμενη φορά που έβαλες το θεματακι, δεν σε είδα να ΑΠΑΝΤΑΣ στα σχόλια. Τι έγινε? Δεν είχες αντίλογο, ή μήπως κάτι αλλο συμβαίνει? Εχεις ιδέα τι παει να πει ισλάμ?

Μας έχεις ζαλίσει τ' αρχίδια με τα τζαμιά εσύ, και με τις εκκλησίες η άλλη η καντηλανάφτρα το τροκτικό!

Δε γαμιέστε λέω γω ?

Ανώνυμος είπε...

Aφήστε ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ και την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ περί "οργανωμένων επιθέσεων". Με ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΣΗ προσπαθείτε να στηρίξετε ΑΓΩΝΑ?

ΚΡΙΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

οτιδηποτε ΑΛΛΟΔΑΠΟ και ΞΕΝΟ σας καιει ε κουφαλες?

ας ησασταν σε κανενα πακισταν η τουρκια η σαουδικη αραβια και να γραφατε τετοια συνεχεια και θα σας κρεμουσαν απο τα μπαλακια σας μαλακες

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΩ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΕΥΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Τελικα το γεγονος οτι ΔΕΝ απαντας στα παραπάνω, λογοκρινεις πριν δημοσιευθουν τα σχολια και λες παπαριές που δεν στεκουν και δεν γνωριζεις δειχνει οτι ΤΕΛΙΚΑ εχεις κι εσυ μερικές "ειδικές πηγές".

ποιος σου τα λεει για αν τα γραφεις ρε;

αγορι μου... περιμενε, λιγος καιρος εμεινε!