Σάββατο, Μαΐου 30, 2009

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ...Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

«Παρά το γεγονός ότι η Εγνατία οδός έγινε με αυτοχρηματοδότηση, δηλαδή με χρήμα του ελληνικού λαού και άλλων ευρωπαϊκών, τα οποία διαχειρίζεται το δημόσιο, η διέλευση μέσω διοδίων θα προσθέσει ένα ακόμη χαράτσι σε βάρος του λαού και άφθονα κέρδη στα επιχειρηματικά συμφέροντα».
Αυτό υποστηρίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Εγνατία, ζητώντας για μία ακόμη φορά την κατάργηση όλων των διοδίων.
«Είναι απαράδεκτο ακόμα και οι δρόμοι να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και κερδοσκοπίας προς όφελος μεγαλοεπιχειρηματιών», σημειώνει το ΚΚΕ.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΣΗ ΑΡΑΓΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλυτερη κλεψια στην συγχρονη ελληνικη ιστορια ειναι:

τα διοδια για δρομους που φτιαχτηκαν με λεφτα του ελληνικου (και ευρωπαικου) λαου,

και

η εισοδος με πληρωμη στις παραλιες (ειδικα της αθηνας), παραλιες που δωθηκαν σε ολους τους ανθρωπους απο τον θεο και δεν πρεπει να ανηκουν σε κανεναν, ουτε καν στο κρατος.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

Το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στις παραλίες χάθηκε από τη στιγμή που ο Έλληνας επέλεξε να τρώει στα αμέρικανικα fast-food, να πληρώνει για να παίζει στα 5x5, να πληρώνει για να του πλύνουν το αμάξι του (το οποίο αλλάζει κάθε 3 χρόνια για να πάρει το καινούργιο μοντέλο), και γενικά από τη στιγμή που ο Έλληνας αποφάσισε να το παίξει νεόπλουτος και όχι γιατί κάποιοι βολεμένοι ψηφίζουν ΝΔΣΟΚ.
Είμαστε άξιοι τις μοίρας μας να ζούμε σε αυτή τη μπουρδελοκοινωνία όχι γιατί αυτοί μας το επέβαλλαν αλλά γιατί τους δώσαμε το δικαίωμα να το κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

i apoliti kseftila einai i parousia security stis eisodous ton paralion!!!

eleos!!!

ksipniste zoaaaa