Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ!!!

Σε ακραίες συνθήκες, όπως αυτές που επικρατούν κάτω από την Ομόνοια, είναι επόμενο να εκδηλώνονται και ακραίες πρωτοβουλίες... Πριν από μερικές μέρες, οι καταστηματάρχες της οδού Ζήνωνος βρήκαν ένα ενημερωτικό σημείωμα γραμμένο από συναδέλφους τους: «Σας ενημερώνουμε ότι η είσπραξη της αποζημιώσεως του φρουρού-φύλακα της οδού Ζήνωνος, ανερχόμενη σε (35) τριάντα πέντε ευρώ ανά κατάστημα, θα γίνεται την 28η και 29η ημέρα κάθε μήνα, από την ορισθείσα επιτροπή».
Η επιτροπή ορίστηκε πριν από δύο εβδομάδες. Τα μέλη της, ιδιοκτήτες μικρών εμπορικών επιχειρήσεων, είχαν την ιδέα να ζητήσουν έξτρα αστυνομικές υπηρεσίες επί πληρωμή. Προηγουμένως είχαν απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία security, ωστόσο το κόστος, όπως επισημαίνει ένας από τους συμμετέχοντες, θεωρήθηκε απαγορευτικό: «Για πεζή περίπολο και ένα όχημα σε διπλή βάρδια οι εταιρείες ζητούν γύρω στις 20.000 ευρώ».

Πριν από αυτή την άτυπη επιτροπή, οι καταστηματάρχες της περιοχής είχαν συστήσει άλλη μία ευρύτερη, που ανέλαβε να στείλει υπομνήματα στη δημοτική αρχή, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στην ΕΛ.ΑΣ. και στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Ακολούθησαν διαβήματα και παραστάσεις διαμαρτυρίας, παρακλήσεις, όμως ούτε αυτές οι ενέργειες έφεραν αποτέλεσμα.

Η άτυπη επιτροπή της Ζήνωνος ήλθε τώρα σε επαφή με αστυνομικούς. «Το ίδιο έχουν κάνει και στους γύρω δρόμους», εξηγεί καταστηματάρχης, και σπεύδει να διευκρινίσει ότι «τα χρήματα που συγκεντρώνονται είναι μία χειρονομία ευγνωμοσύνης». Ο φρουρός-φύλακας θα είναι εκεί εκτός υπηρεσίας.
«Εφόσον δεν μπορεί η πολιτεία να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις μας, τουλάχιστον ας δείξει ανοχή», είναι η τελευταία κουβέντα των μελών της επιτροπής.

ΠΑΛΙΑ Ο ΚΑΘΕ "ΝΟΝΟΣ" ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ... ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ "ΝΟΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ,ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ... ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ,ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ Ή ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ...Ή ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2009


enet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε μια τέτοια ανήθικη αστυνομία. Πού είναι κάποιος ήρωας να επιβάλλει το νόμο του δικαίου και του καρκίνου της Νατάσσας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.ΤΆΚΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;