Κυριακή, Μαΐου 31, 2009

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ...

Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ενωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.
Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του, αλλά και ένας χώρος στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους αλλόθρησκους φοιτητές της πόλης.

Καντε κλικ πανω στην εικονα και δειτε αναλυτικα τις περιοχες...ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2009


enet.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

an theleis kane kapoia prosfora na tous voithisis afou mas to les.i mipos oi ellines tou exoterikou pernane epidotisis apo ta krati pou pigenane metanastes,aman ,mas exete koufani me tis anakrivies sas.

Ανώνυμος είπε...

Ας ανοίξουν πρώτα εκκλησίες στις αραβικές χώρες και μετά ας ζητήσουν εδώ δικαιώματα οι απολίτιστοι!

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, αγωνίσου να γίνουν τζαμιά για να μπορούν εκεί οι μουσουλμάνοι να κόβουν τις κλειτορίδες των κοριτσιών τους με όλη τους την άνεση!

Ανώνυμος είπε...

ε τι θέλεις άνθρωπε μου να πληρώνουμς και για τα τζαμιά τους, έλεος πια, είπαμε ότι πληρώνουμε σαν μαλάκες αλλα εμας δεν βλέπω να πληρώνει κανείς

Ανώνυμος είπε...

πληρωνετε σα καραμαλακες τουσ παπαδες για να χουφτωνουν τα παιδια σας

Ανώνυμος είπε...

Το να χουφτώνουν οι παπάδες τα παιδιά είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ με τη χριστιανική θρησκεία, ενώ το να κόβουν τις κλειτορίδες των κοριτσιών είναι ΕΠΙΣΗΜΗ πρακτική των μωαμεθανών.