Τρίτη, Μαΐου 19, 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΗΡΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

Ξεκίνησε σήμερα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη για τα «πράσινα παπούτσια».Στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου Κατερίνης κάθονται 5 άτομα κατηγορούμενα για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών, εμπρησμών.
Σήμερα εξετάστηκαν τρεις βασικοί μάρτυρες,ενώ η υπεράσπιση πρόβαλλε βίντεο με τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Μάιο του 2007 έξω από το ΑΠΘ. Η δίκη διακόπει και θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.


Μ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Κοίτα πολλά θέλεις και αθώωση? και συγγνώμη? Συγγνώμη?ρε που τη θυμήθηκες αυτή τη λέξη? καλα δεν τάμαθες? ο μόνος ελληνας τελικά που ζήτησε δημόσια συγγνώμη τα τελευταία .... δεν θυμάμαι πόσα χρόνια ήταv μόνο ο Σάκης. A,και κατι άσχετο , διάβασα οτι ο Αβραμόπουλος ταξείδευε λένε με το ίδιο αεροπλάνο με τον 19χρονο απο την Αμερική, αλλα δεν κόλλησε για ήταν στη θέση των VIP., αυτο που το ξέρουν, τον εξέτασαν?