Τρίτη, Μαΐου 19, 2009

ΑΜΕΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;;;;

Ταχεία εξυγίανση του ΟΣΕ υποσχέθηκε ο υπουργός Μεταφορών, ο οποίος επιμένει στο πρόγραμμα μισθωτής εφεδρίας, για τους εργαζόμενους. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση κινείται για την εξυγίανση και όχι την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού,αναφέρθηκε όμως στη δραστηριοποίηση ιδιωτών στον τομέα,λέγοντας ότι «η απελευθέρωση επιτρέπει και τη συμμετοχή ιδιωτικών παρόχων υπηρεσιών».

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία ενέκρινε το πρόγραμμα εξυγίανσης, ο Ευρ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στα οικονομικά του ΟΣΕ, λέγοντας ότι "ο κάθε Ελληνας πολίτης πληρώνει δύο εκατομμύρια ευρώ την ημέρα για τη συντήρηση ενός δικτύου, το οποίο, δυστυχώς, από επιλογές του παρελθόντος απαξιώθηκε και επιβιώνει και λειτουργεί χάρη στη φιλοτιμία των εργαζομένων".

Το ξεπουλημα του ΟΣΕ σημαινει:"εθελουσια εξοδο" εργαζομενων στην ανεργια,απολυσεις,νεες εργασιακες συμβασεις με οσους απομεινουν,περικοπες των μη δημοφιλων προορισμων που δεν αποφερουν εσοδα στον ΟΣΕ,αυξησεις στις τιμες των εισιτηριων κτλ...

Ευριπιδη Στυλιανιδη,μπορει ο ΟΣΕ να κοστιζει 2εκ.ευρω την ημερα στους Ελληνες φορολογουμενος...αλλα για πειτε μας,ποσο κοστιζουν τα υπερκοστολογημενα εργα της Νεας Δημοκρατιας και του ΠΑΣΟΚ,τα οποια εγιναν κατα καιρους απο συσκεκριμενες εταιρειες,οι οποιες οπως βλεπουμε σε δημοσιευματα του τυπου,λαδωναν ωστε να χτυπησουν κρατικα εργα;;;
Γι'αυτες τις κρατικες ρεμουλες γιατι δεν μιλαει κανεις;;;
Και ξανα ρωταμε...ποιοι ειναι υπευθυνοι για την ανακυκλωση του μεταλλου των ραγων,στον ΟΣΕ;;;;Υπαρχει ελεγχος;;;Παλαιοτερα συνδικαλιστες ειχαν πει στα ΝΕΑ,πως αν ο ΟΣΕ ανακυκλωνε τις ραγες που κανει αντικατασταση με νεες θα μπορουσε να δημιουργηθει νεος ΟΣΕ απο την αρχη,χωρις να χρειαστει να πουληθει σε ιδιωτες.
Περιμενουμε απαντησεις.

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ν.Δ. ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΙΡΙΙΙΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ!!!!ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

1 δισ ευρώ τον χρόνο μας στοιχίζει σε ελλείματα ο ΟΣΕ για να παίζουν το πουλάκι τους οι παχυλώς αμοιβόμενοι υπάλληλοί του παρέχοντας άθλιες υπηρεσίες στον Ελληνικό λαό.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ