Κυριακή, Μαΐου 03, 2009

Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΠΛΕΟΝ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ...

Συναγερμός για παγκόσμια επιδημία"
"Αυξάνονται τα κρούσματα σε όλον τον κόσμο"
"Ήρθε και στην Ευρώπη"
"Είναι στη Γαλλία και ας μην έχουν υπάρξει κρούσματα!"

Αυτοί είναι λίγοι μόνο τίτλοι ειδήσεων σε εφημερίδες. Επιτέλους πια φτάνει! Τη μια στην Αμερική , μετά στην Αγγλία, μετά στη Γαλλία και σιγά σιγά πλησιάζει!Τέτοια λατρεία του θανάτου και της εσχατολογίας δεν την περίμενα! Δηλαδή ρε παιδιά όλος ο κόσμος από το Μεξικό έπαιρνε γουρούνια; Μα όλοι;

Μην με γεμίζετε με απειλές, κινδύνους και φόβο για πανδημία.
Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή τώρα; Να σταματήσουμε να τρώμε χοιρινό; Από παντού; Άντε και το κάναμε! Μετά;

Θα περάσει ο κίνδυνος ή θα μας έχετε σώσει; Θα δώσετε πίσω λεφτά σε όσους εμπορεύονται χοιρινό για τη ζημιά που προκαλέσατε; Θα μας χορηγήσετε μήπως δωρεάν το εμβόλιο κατά του ιού όπως θα έπρεπε να το κάνετε; Φυσικά και όχι! Ε τότε πάρτε τα μέτρα σας και βουλώστε το!

Αρκετά ακούσαμε ότι θα έρθει η συντέλεια του κόσμου το 2009 με την κρίση στο κεφάλι μας. Αρκετά για τα κρούσματα βίας (από αλλοδαπούς φυσικά!Αλίμονο...).Αρκετά από όλα!

Κρίμα να χάνουν άνθρωποι τη ζωής τους αλλά όχι με κάθε φτέρνισμα να σπέρνουμε τον πανικό. Και αν πάει στο Ισραήλ ή στην Τουρκία που δεν τα τρώνε; Τι θα λέμε μετά; Ότι κάποιος άπιστος τους μόλυνε; Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Καλή η ενημέρωση αλλά υπάρχουν πολλά πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε που μας αφορούν άμεσα. Όχι να διαβάζουμε κάθε μέρα ότι ο θάνατος πλησιάζει και μας περικυκλώνει όλο και πιο πολύ.


Για αυτό και εγώ θα τσακίσω τώρα τις μπριζόλες μου, θα πιω και τις ρετσίνες μου! Αν είναι να πάμε από γουρούνι, τουλάχιστον ας είμαστε χορτάτοι!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Y-MAGAZINE

ΠΡΕΖΑ TV
3-5-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΟΤΕΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΥΕΙΚΑΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΔΑ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΛΙ;
Την ταυτότητα ενός μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα» γνωρίζει πλέον η ΕΛ.ΑΣ., καθώς εδώ και λίγες ημέρες η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει στη διάθεσή της το πιο σημαντικό στοιχείο για τη λεγόμενη «νέα γενιά» τρομοκρατών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής», πρόκειται για μία τρίχα που ανήκει σε έναν από τους δράστες της επίθεσης που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2007 εναντίον του ειδικού φρουρού του τότε προέδρου του Αρείου Πάγου, Ρωμύλου Κεδίκογλου.

Η επίθεση αυτή αποδίδεται στον «Επαναστατικό Αγώνα», λόγω της ομοιότητας του οπλοστασίου που χρησιμοποιήθηκε σε επόμενη επίθεση, την ευθύνη της οποία είχε αναλάβει η συγκεκριμένη οργάνωση.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για «την άκρη του νήματος στη δράση των ενόπλων οργανώσεων», ενώ σε συνεχή ενημέρωση για την πορεία των ερευνών βρίσκεται και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Χτενίζοντας» ξανά τα στοιχεία

Οι έρευνες ξεκίνησαν ύστερα από υπόδειξη των επιτελών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και παρέμβαση του κ.Μαρκογιαννάκη, οι οποίοι ζήτησαν από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. να εξετάσουν και να συγκρίνουν ξανά όλα τα ευρήματα από τις επιθέσεις του «Επαναστατικού Αγώνα».

Ζητήθηκε, ακόμη να διερευνηθούν ξανά όλα τα ευρήματα από απόπειρες αρπαγής οπλισμού από αστυνομικούς και ειδικούς φρουρούς, καθώς και από τη δράση κάποιων ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία είχαν προχωρήσει σε ληστείες τραπεζών και σε άλλου τύπου επιθέσεις.

Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην επανεξέταση και στη σύγκριση δειγμάτων DΝΑ από βιολογικό υλικό, όπως τρίχες, που έχει βρεθεί σε πολλές από αυτές τις ενέργειες και το οποίο ως τώρα είχε μείνει ανεκμετάλλευτο.

Από τις έρευνες που έγιναν ξανά σε ένοπλες επιθέσεις της περιόδου 2003-2009 προέκυψε το σημαντικό εύρημα, η τρίχα, που παραπέμπει σε συγκεκριμένο άτομο-μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα».

Συγκεκριμένα, στην επίθεση κατά του φρουρού του Ρωμύλου Κεδίκογλου συμμετείχε άτομο από τον αντιεξουσιαστικό χώρο το οποίο είχε λάβει μέρος πριν από περίπου τρία χρόνια σε ληστεία τράπεζας.

Τα εγκληματικά εργαστήρια οδηγήθηκαν σε αυτό το συμπέρασμα από το γενετικό υλικό που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία είχαν εγκαταλείψει οι δύο κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι είχαν αρπάξει το βράδυ της 17ης Απριλίου 2007 το υποπολυβόλο ΜΡ-5 και τις σφαίρες του 21χρονου ειδικού φρουρού.

Οι δράστες φεύγοντας πέταξαν σε κοντινό σημείο ένα υπηρεσιακό μπλοκ και άλλα έγγραφα που είχαν αρπάξει από τον ειδικό φρουρό, καθώς και έναν από τους σκούφους που φορούσαν. Στις σημειώσεις και στον σκούφο βρέθηκε βιολογικό υλικό με το ίδιο γενετικό αποτύπωμα και αυτό δεν άφηνε αμφιβολία ότι επρόκειτο για το DΝΑ ενός εκ των δύο δραστών.

Μέχρι πρόσφατα, όμως, αυτό το DΝΑ παρέμενε μόνο ένας αριθμός...

Κατόπιν περαιτέρω έρευνας στους σχετικούς φακέλους, ο αριθμός αυτός ταυτοποιήθηκε με έναν άλλον που αφορούσε γενετικό υλικό: μία τρίχα η οποία είχε βρεθεί έπειτα από μια ληστεία που είχε γίνει στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε την ταυτότητα όλων των εμπλεκομένων στη ληστεία, όμως ως σήμερα δεν έχει συλλάβει τέσσερις από αυτούς οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε ή πολλες μπριζόλες τσάκισες ή παραδίνομαι, αν κατάλαβα καλά ο επαναστατικός αγώνας κρύβεται πίσω απο την γρίππη των χοίρων και η ελας βρήκε στοιχεία ? για περαιτέρω αναλύσεις ? ποσα θες να μας τρελλάνεις? πόσα και δεν είμαι καλά μόλις ήρθα απο ταξίδι ?