Κυριακή, Μαΐου 03, 2009

ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...

Κι ενώ κυβερνητικοί κύκλοι αφήνουν να διαρρεύσουν εντέχνως στην κοινή γνώμη απίθανα σενάρια ακόμη και για παρακράτηση του 13ου μισθού όλων των εργαζομένων με σκοπό να μειωθεί το κρατικό έλλειμμα, στο Πεντάγωνο σχεδιάζουν να αυξήσουν τις δαπάνες για την αγορά όπλων, αδιαφορώντας για το αν με αυτόν τον τρόπο θα εκτινάξουν το δημόσιο χρέος σε δυσθεώρητα ύψη!

Με τις τελευταίες αλλαγές που εισηγείται το ΓΕΣ προβλέπεται αύξηση της χρηματοδότησης κατά 482 εκατ. ευρώ, ποσοστό που αγγίζει σχεδόν το 5%!

Μέχρι το τέλος του έτους το Γενικό Επιτελείο Στρατού προγραμματίζει να διαθέσει περισσότερα από 1δισ. ευρώ για αγορά πολεμικού υλικού, έργα υποδομής και τη χρηματοδότηση άλλων αγορών και υπηρεσιών. Συνολικά, πρόκειται για 1.051.270.520 ευρώ, με τα οποία χρηματοδοτούνται μόνο για το 2009 οι αγορές όπλων.

Επισης μην ξεχναμε το νεο σκανδαλο με την αγορα 30 μαχητικων F-16,τα οποια εχει αγορασει η Ελληνικη Κυβερνηση,πριν καν τα τσεκαρει...

Ο κοσμος ας βγαλει τα συμπερασματα του,για αυτους που διαχειριζονται το δημοσιο χρημα και σε ποια χερια τελικα καταλήγει...

ΠΡΕΖΑ TV
3-5-2009


θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: