Δευτέρα, Μαΐου 25, 2009

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ.

...Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή της εκκλησίας.
Ανέμενα πως ο Αρχιεπίσκοπός μας θα τοποθετούνταν.

Όπως εξάλλου είχε τοποθετηθεί και παλιότερα υπέρ των μουσουλμάνων στο ζήτημα των σκίτσων της Δανίας. Εντύπωση επίσης μου κάνει και η σιωπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος γνωρίζει εξαιρετικά καλά τον αραβικό κόσμο. Εξάλλου για να μην είμαστε επιλήσμονες οι αγαστές σχέσεις Ελλάδας – Αραβίας οφείλονται στον Κάρολο Παπούλια. Προσμένω την παρέμβασή του....


...Αδυνατώ τέλος να αντιληφθώ για ποιο λόγο ουδείς κατανοεί ότι οι διαστάσεις που μπορεί να λάβει το ζήτημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά πραγματικά πιστεύω πως εάν το ενδεχόμενο να ζωστεί με εκρηκτικά κάποιος φονταμενταλιστής μουσουλμάνος και να εμφανιστεί στο Σύνταγμα ήταν απολύτως απίθανο μέχρι την Πέμπτη, από την Παρασκευή
και μετά έπαψε να είναι απολύτως απίθανο.
Είναι καλό να θυμόμαστε πως ο φονταμενταλισμός των μουσουλμάνων (διότι υπάρχει και ο φονταμενταλισμός των προτεσταντών, των καθολικών κ.α.)είναι αποκλειστική ευθύνη της Δύσης. Και βεβαίως μην περνάει απο το νου της πολιτικής ηγεσίας μας οτι το θέμα θα λυθεί εάν απελάσουν όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, θα το πούμε για άλλη μια φορά, δεν ανήκει στην ατζέντα του μεταναστευτικού. Το γεγονός ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας το 2004 δεν υπήρξε κανένα κρούσμα δεν οφείλεται στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στην Νατοϊκή ομπρέλα, αλλά στις αγαστές σχέσεις της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο. Ακόμα και ο πιο φανατικός φονταμενταλιστής δεν είχε κανένα λόγο να χτυπήσει μια χώρα που έχει ιστορικούς δεσμούς με την πλειονότητα των μουσουλμανικών χωρώς. Εάν χάσουμε αυτή τη σχέση, το πλήγμα θα είναι ισχυρότατο. Θα είναι δε ισχυρό το πλήγμα ακόμα και στην οικονομία της Ελλάδας.


Διαβαστε την πιο ψυχραιμη και αντικειμενικη αποψη που εχει γραφτει τις τελευταιες μερες,αναφορικα με τα γεγονοτα στο afroditealsalech.blogspot.com
Αυτες οι φωνες,πρεπει να ακουγονται.


ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2009


thanks:diakoptis

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ...ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ!Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΓΟΥΜΕΝΗ ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ!ΔΕΝ ΕΦΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ?ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ?ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗ!ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΕΧ!

Ανώνυμος είπε...

poyse salex edo den ine palestini ligo sebasmo sti xora poy sas statike panta arogos sta provlimatasas de blapti ime katikos agioy nikolaoy ke xero kalitera apo esena ti simbeni sti gitoniamoy xero kalitera pios kani diakinisi prezas pornias paranomias oso gia tis skoypes tis astinomias ta sinexistoys ite to telis ite oxi stin gitonimoy telo antropoys poy den toys aresi i paranomia keo xi antropoys poy molis giriso plati ta moy karfosoyn to maxeri katalaves salex i tes na sta po aravika gia na ta katalavis
enas katikos ag nikolaoy

Ανώνυμος είπε...

Προσμένω την παρέμβασή του....

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ..

ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΕΣ.
ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΜΑΛΑΚΟ.

μυγοσκατα μιλατε κιολας πηρατε και αερα.

ΟΥΣΣΤΤΤ ΟΛΟΙ.

Ο εφιάλτης της εισβολής των αλλοδαπών υλοποιείται είπε...

«Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται…»

Σήμερα υλοποιείται αυτός ο εφιάλτης!

Αυτά που ζούμε με τις κατευθυνόμενες και προβοκατόρικες «εξεγέρσεις» των ισλαμικών συμμοριών είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, πιο σφοδρών, επιθέσεων εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Όλα αυτά περί «προσβολής» του Κορανίου είναι μπούρδες: Προβοκατόρικα τρικ για να βελονιάσουν το φανατισμό των ισλαμικών στρατιών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Ένα «επεισόδιο» που αν δεν ήταν «στημένο» και σχεδιασμένο από τους σπόνσορες του αντιρατσισμού θα είχε περάσει εντελώς απαρατήρητο, πήρε τις διαστάσεις ενός ψυχωτικού τρόμο-θεάματος από τους επαγγελματίες του είδους.

Ο στρατηγικός στόχος ήταν ένας και μοναδικός: να ερεθίσει και να καλλιεργήσει τις ψυχώσεις του θρησκευτικού φανατισμού των Ισλαμιστών.

Τα εκκολαπτόμενα «τάγματα εφόδου», με τους ποικίλους επιδοτούμενους «αριστεριστές» κινήθηκαν αστραπιαία.

Οι μαφιόζικες συμμορίες των Πακιστανών και Αφγανών που δρουν στην Αθήνα (ποικίλα κυκλώματα εμπόρων ναρκωτικών, του εγκλήματος κ.λ.π) ανέλαβαν δράση «εκπαιδευτική»: στις καταστροφές, στις φωτιές, στα πλιάτσικα, στην τρομοκρατία.

Μπαίνουν σε εφαρμογή και δοκιμάζονται ανάλογα σχέδια με αυτά της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» του Δεκέμβρη.
Συγκροτούνται και εκπαιδεύονται στην ΠΡΑΞΗ τα ισλαμικά «τάγματα εφόδου».

Ο άμεσος στόχος: Η επίθεση και η τρομοκράτηση των αντιστάσεων του ελληνικού λαού εναντίον του αλλοδαπού εφιάλτη.

Η οργή της ελληνικής κοινωνίας έχει καταμετρηθεί από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τους πολύχρωμους ιδεολογικούς απολογητές τους. Βλέπουν όλοι αυτοί ότι η ελληνική κοινωνία αρχίζει να αντιδρά στην κόλαση που την έχουν οδηγήσει, στο ζόφο των αλλοδαπών μαφιών, στη φρίκη της εγκληματικότητας και των ποικίλων ακαθαρσιών και λοιμωδών νοσημάτων από την αλλοδαπή κατοχή...

Στρατηγικός στόχος: Να χρησιμοποιηθούν αυτά τα κατασκευασμένα και εκπαιδευμένα «τάγματα εφόδου» για την ολοκληρωτική άλωση της ελληνικής κοινωνίας και για τα ποικίλα παιχνίδια των «νταβάδων» και των μηχανισμών τους.

Τέτοιου είδους γεγονότα που προωθούνται και «ερεθίζονται» από το σύστημα και τα μίσθαρνα όργανά τους αποτελούν και «σχολεία» επιθετικής προπαρασκευής και στρατολόγησης: Στρατολογούνται και προπαρασκευάζονται» για πλατύτερες και σφοδρότερες συγκρούσεις, όλα τα μαφιόζικα αλλοδαπά στοιχεία, όλα τα πιο καθυστερημένα, ζωώδη και τυχοδιωκτικά.

Είναι γνωστή αυτή η φασιστική μέθοδος συγκρότησης, οργάνωσης και εξοπλισμού της βαρβαρότητας, του σκοταδισμού και του φανατισμού.
Με την ίδια αυτή μέθοδο οργανώνουν και εδώ, οι μυστικές υπηρεσίες των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων», τα «αποσπάσματα» του νέου φασισμού, από το πλήθος των εξαθλιωμένων αλλοδαπών και κυρίως από τις αλλοδαπές και ισλαμικές μαφίες του εγκλήματος που ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα.

Το Κοράνι και το θρησκευτικό φρόνημα είναι το άλλοθι. Είναι η συνεκτική «ουσία» των υστερικών ψυχώσεων φανατισμού και καταστροφής.

Αυτό εφαρμόστηκε και στα Βαλκάνια για το αιματοκύλισμα τους, τους πολεμικούς διχασμούς, τη διαίρεση των λαών, το κομμάτιασμα των κρατών και την εγκαθίδρυση των προτεκτοράτων.

Η ίδια μελετημένη και πετυχημένη συνταγή.

Οι ίδιοι μηχανισμοί των «αριστερών» επιδοτούμενων. Χρόνια και χρόνια αγωνίζονται όλοι αυτοί οι άθλιοι με τα «αριστερά» προσωπεία» για να περάσουν στην ελληνική κοινωνία τα νεοταξικά ιδεολογήματα και να την «πείσουν», με πακτωλούς χρημάτων αντιρατσιστικής τρομοκρατίας, να αποδεχτεί το θάνατό της…

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ!
Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ιστορική, αγωνιστική παράδοση και ΣΥΝΟΧΗ και δεν διαλύεται…

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ και θα ΝΙΚΗΣΕΙ …

Ανώνυμος είπε...

re ouuuussssttttttt

vagner είπε...

φιλε "2.57" . συμφωνω με οτι λες. Ζουμε σε πολυ επικινδυνες εποχες κ αν δεν αντιδρασουμε οσο ειναι καιρος πολυ φοβαμαι οτι θα ψαχνουμε χωρα να μεινουμε. Φυσικα κανεις δε πιστευει οτι αστυνομικος εσκισε το κορανι ενος μουσουλμανου. Ενα πακετο ανοιξε σαν κ αυτα που χρησιμοποιουν τα αποβρασματα αυτα για να κρυβουν τα ναρκωτικα τους. Αυτο το ξερει ακομα κ ο πρεζας. Μη βλεπεις που δε μιλαει. Εχει το σκοπο του.
Για ολα αυτα Ο καρατζαφερης φωναζει εδω κ πολλα χρονια, αλλα τοτε τον λεγανε ακραιο κ φασιστα. Τωρα που τα ιδια κ χειροτερα γραφονται σε εκθεσεις της Ε.Ε. για την Ελλαδα, δε μιλαει κανεις..
H αληθεια δεν πρεπει να λεγεται στην Ελλαδα πλεον γιατι παρεξηγουνται οι αναρχοκουκουλοφοροι κ οι αδελφες στις τηλεορασεις. Φτασαμε σε σημειο να φοβομαστε να πουμε τη γνωμη μας ελευθερα,για να μη μας καψουν το μαγαζι οι κουκουλοφοροι ακρο-αριστεροι. Ωραια δημοκρατια εχουμε..

Ανώνυμος είπε...

Τελικα μαλακίες-μαλακίες ρε Πρέζα κ;aνεις δουλεια!

Ευτυχως που υπάρχεις και δημοσιεύεις τις ηλιθιότητες στην καλλίτερη περίπτωση, απειλές είναι η αληθεια , τα λεγόμενα και τις προσεγγίσεις των ανθρωπων που για χάρη τους έχουμε βάλει στοίχημα την χώρα μας!

Μπραβο καμάρι μου! Ευτυχώς παίρνεις τις τοποθετησεις που αρμόζουν από τους αναγνωστες σου και έτσι ίσως καταλάβουν και τα απειλούντα κοθώνια, ότι τα παραμύθια της άλ χα-λι-μάς μάλλον εδώ πρέπει να τελειώσουν. Κι αν δεν της αρέσουμε στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα!

Ανώνυμος είπε...

ti leei ayti i malako re?

irthe sto spiti mas kai mas apeilei kiolas??!!

a re malakes poustres toy syriza tous exete kanei na kanoun oti goustaroun edo sto mpourdeloelladistan

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα συμπάσχεις απόλυτα με τους οθωμανούς, σου αρέσει το οθωμανικό;

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να νιώθει ντροπή η κυρία αντί να μας κάνει υποδείξεις.
Καταρχήν, ως γυναίκα δεν την έχουν ενοχλήσει οι εκατοντάδες δολοφονίες. Ξέρετε ότι σε ολόκληρον τον κόσμο, μουσουλμάνοι πατέρες, σκοτώνουν τις κόρες τους σε ολόκληρο τον κόσμο επειδή δε φορούν μαντήλα; Άχνα για αυτό η κυρία...
Και γιατί να ζητήσει συγγνώμη όλη η Ελλάδα (και όχι Ελλαδιστάν όπως ονειρεύεται) για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό. Αυτοί οι "φιλήσυχοι" μουσουλμάνοι, μας έχουν ζητήσει συγγνώμη όταν δολοφονούν καθολικούς ιερείς μας στην Τουρκία;

Κυρία Αλ Σαλεχ, να απαιτήσετε τζαμιά στην Αθήνα ΜΟΝΟ όταν λειτουργήσουν εκκλησίες στη Σαουδική Αραβία ή όταν στην κατεχόμενη Κύπρο οι εκκλησίες, που μετατρέψατε σε χοιροστάσια ξαναγίνουν εκκλησίες.
Αν δε σας αρέσει εδώ, κάντε μας τη χάρη και φύγετε. Ο Μεσαίωνά σας β ρ ω μ ά ε ι

Ανώνυμος είπε...

ωραία,
διορίστηκε κι αυτή,
στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη, όπως γράφει το taxalia