Δευτέρα, Μαΐου 25, 2009

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

«Να μας ζητήσει συγγνώμη η Αστυνομία για την καταστροφή του Κορανίου και όλα θα ηρεμήσουν»,
ζητούν οι ηγέτες των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα, που καταγγέλλουν προσπάθεια εκμετάλλευσής τους από κόμματα.


«Η καταστροφή του Κορανίου
αποτελεί για εμάς τους μουσουλμάνους
τη μεγαλύτερη προσβολή»,
λέει ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας
Ναΐμ Ελγαντούρ,
που προειδοποιεί πως «το ό,τι έγινε μας έχει θίξει βαθύτατα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει πόλεμο».


Ο «εχθρός» των μουσουλμάνων, όπως οι ίδιοι διευκρινίζουν, είναι η Αστυνομία και σε καμία περίπτωση η Ελλάδα.
«Η Αστυνομία ρίχνει λάδι στη φωτιά αρνούμενη να δεχθεί την ευθύνη του αστυνομικού που προσέβαλε το ιερό μας κείμενο. Εμείς θέλαμε μια συγγνώμη από την Αστυνομία. Για τον λόγο αυτόν πήγαμε στο αρχηγείο και στη ΓΑΔΑ και ζητήσαμε να βγει στην τηλεόραση μαζί με εμάς ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας και να ζητήσει συγγνώμη κάτι που θα έβλεπαν οι μουσουλμάνοι και θα μπορούσαμε να τους ηρεμήσουμε», συμπληρώνει ο κ. Ελγαντούρ.


Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας θεωρεί πως η ΕΛ.ΑΣ. «κρύβει» τον αστυνομικό που το βράδυ της Τετάρτης έσκισε μερικές σελίδες από απόσπασμα του Κορανίου που είχε μαζί του μετανάστης από τη Συρία, ενώ προδικάζουν πως το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για τον αστυνομικό θα είναι αθωωτικό.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ.
ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΠΟΤΕ COOL...
ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...

ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθαν σε μια χώρα απρόσκλητοι και ανεπιθύμητοι. Έχουν μετατρέψει σε Καμπούλ την Αθήνα και τώρα ζητάνε και τα ρέστα τάχα για το Κοράνι.

Δεν πάμε καλά. Αλλά γιατί να μην κάνουν και αυτοί το κομμάτι τους;; Αφού είδαν ότι και το Δεκέμβρη έσπαζε ότι έβρισκε το κάθε ρεμάλι και δεν βρέθηκε ένας ένοχος.

Με τις μαγκιές αυτές που κάνουν και με την αγανάκτηση του κόσμου στα ύψη θα το φάνε το κεφάλι τους.

Και ξέρεις...από την αστυνομία μπορεί και να ξεφεύγουν, από τους πολίτεες όμως είναι πολύ δύσκολο!!!

Θα πέσει στειλιάρι!!!

Ανώνυμος είπε...

να πανε να πολεμησουν τους ταλιμπαν και τους αμερικανους οι 'μαγκες' δηθεν προσφυγες πολεμου!υ.γ τα παγωτα γιατι τα κλεβανε στη βικτωρια?τους θυμιζαν τους πυραυλους των ηπα η ειναι μερος του ιερου πολεμου?

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥς ΝΑ ΠΑΝ!ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΧΩΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΕΜΕΙΣ!BHXO, AL SALEX, ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ=ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Να μην ζητήσουν τίποτα δεν αξίζει στους μογγόλους

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για σήμερα το απόγευμα. Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι σήμερα θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν. Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!



"ΣΤΟΧΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

parte dromo oloi.

piso stin patridoula tou opios den goustarei.

kaneis den se thelei kai den se karataei edo.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΞΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!! Ε ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!

vagner είπε...

Σε ποια αλλη χωρα της ευρωπης μπορουν οι λαθρομεταναστες να μιλανε τοσο προκλητικα για τη χωρα που τους φιλοξενη κ δεν θα ειχανε φυγει πακετο την ιδια στιγμη απο τη χωρα αυτη ?? Οποιος εχει ταξιδεψει στο εξωτερικο γνωριζει καλα τι λεω. Πηγαινουμε σε ξενα κρατη κ βλεπουμε τους αλλοδαπους να σεβονται κ να τιμανε τη χωρα που τους ταιζει. Δε σηκωνουν κεφαλι, ειναι εργατικοι, οικογενειαρχες, ησυχοι πολιτες που δεν δημιουργουν προβλημα στο ντοπιο πληθυσμο. Αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα, κ οποιος μιλαει για τα θεματα αυτα χαρακτηριζεται αμεσως εθνικιστης. Ενω οποιος μιλαει εναντιον της Ελλαδας , προβαλλεται στις τηλεορασεις ως προοδευτικος κ ολες οι αδελφες τον επικροτουν.
Αυτη η κατασταση δε μπορει να συνεχιστει αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο μύθος του δήθεν φιλήσυχου, φιλερηνικού μετανάστη που πασχίζει απλώς για την επιβίωσή του... καταρρέει. Ξέρουμε πια ότι δεν ανταποκρίνονται όλοι στην εικόνα που προβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια και κάποιοι «δήθεν» προοδευτικοί. Θέλουν λέει τζαμί στην Αθήνα...να δω τότε εκκλησία και στη Σαουδική Αραβία. Θέλουν λέει να τους σεβόμαστε, αυτούς και τη θρησκεία τους...αυτοί όμως αποκεφάλισαν έναν Σαουδάραβα πριν λίγα χρόνια επειδή έγινε χριστιανός. Θέλουν λέει να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας μέσα στη χώρα που τους φιλοξενεί και τους τρέφει...ας τολμούσαν να κάνουν πορεία σε καμιά Γερμανία. Αναρωτιέμαι τι καλό είδαμε από όλες αυτές τις φάρες που μαζέψαμε τα τελευταία χρόνια εκτός από ...βρωμιά και εγκληματικότητα. Ναι, ναι ξέρω..κάποιοι θα πουν ότι οι εισφορές των μεταναστών σώζουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό είναι σαθρή δικαιολογία. Τα λεφτά να τα ζητάμε από αυτούς που μας τα φάγανε. Αρκετά πια!!!Επανίδρυση του εθνικού κράτους! Η Ελλάδα στους Έλληνες!