Δευτέρα, Μαΐου 25, 2009

ΟΧΕΤΟΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΑΝ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ,ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟ...

«Το μεμονωμένο και υπό έρευνα αυτό περιστατικό δεν δικαιολογεί την πρόκληση επεισοδίων από άτομα αποφασισμένα να διαπράξουν φθορές σε περιουσίες πολιτών και να προκαλέσουν συμπλοκές και τραυματισμούς, διαταράσσοντας σοβαρά την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.
Καλούμε τους οικονομικούς μετανάστες που διαβιούν στην Ελλάδα να σεβαστούν την έννομη τάξη, επισημαίνοντας ότι η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει τέτοιες ακραίες συμπεριφορές.
Αναμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν υπευθυνότητα ανταποκρινόμενες στην απαίτηση των πολιτών για ευταξία και ευνομία. Το πρόβλημα της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης είναι ένα ευαίσθητο εθνικό θέμα».

Ρε Χρησταρα...ξερεις τι σημαινει Ιερος Πολεμος για τους Μουσουλμανους;;;
Θελετε να μας τρελανε εντελως;;;;
Διαβαστε τους προβληματισμους της Αφροδιτης Αλ Σαλεχ...
και θα καταλαβεται για το τι μεγεθους παπαρια εχετε δημιουργησει.

Ο φανατισμος των Μουσουλμανων,ειναι ανωτερος απο τον μαλακισμενο Εθνικισμο των Ελληναραδων...
Αντε ξυπνηστε και ζητηστε συγνωμη...εκτος βεβαια και αν σας εξυπηρετει η τονωση του Εθνικισμου και η ανοδος της ακροδεξιας με οτι αυτο συνεπαγεται...

ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2009

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΡΕ ΒΛΑΞ?

Ο Ιερός Πόλεμος...της Πρέζας.... είπε...

Ένα από τα στέκια των Μουσουλμάνων μεταναστών στην Αθήνα
είναι η καφετέρια alepo στον Άγιο Παντελεήμονα.
Είναι σημείο συνάντησης των μουλάδων τους για θρησκευτικά τους
θέματα αλλά και "εμπόρων ναρκωτικών" προαγωγών και άλλων
επικερδών επαγγελμάτων καθαρμάτων.
Τα μπλόκα της αστυνομίας λένε οι πληροφορίες έχουν μειώσει
τα έσοδά τους από την παρανομία και δεν ξέρουν τι να κάνουν
τα καραβάνια των λαθρομεταναστών που φέρνουν συνεχώς
τα στιβάζουν στις πολυκατοικίες του Κέντρου και τους βγάζουν
στο "μεροκάματο της πρέζας".
Αρχίζουν να επαναστατούν αυτές οι ομάδες πρώτα στα αφεντικά
τους τα οποία προσπαθούν να "γυρίσουν" το πρόβλημα σε θρησκευτικό.
Τους φανατίζουν με το "σχισμένο" κοράνι και τους βγάζουν στο
δρόμο με σκοπό όμως να εκδικηθούν για τα καθημερινά μπλόγκα
της Αστυνομίας.
Ιερός Πόλεμος....για την πρέζα!
Σήμερα το πρωϊ εντοπίσθηκε ακυβέρνητη βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες
έξω από την Μυτιλήνη.
Η Ελληνική ακταιωρός δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά από να τους
μαζέψει και να τους φέρει στη Σοφοκλέους να "πιάσουν" δουλειά
και να τους μαζεύει μετά η Αστυνομία για απέλαση η οποία όμως
δεν μπορεί να γίνει γιατί σχίζουν τα χαρτιά με τα στοιχεία τους πρίν
επιβιβαστούν στις βάρκες από την Τουρκία.
Αθηναίος

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ.
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ.

ΠΟΙA ΝΑΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ;
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ;
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΖΟΝΙ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΜΕΝΑ. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ LSD ΚΑΙ Η ΠΡΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε μαλακα?

μια χαρα ητανε οι δηλωσεις του.

εισαι παντελως μαλακας?
θα ζητησει συγνωμη ο νοικοκυρης απ'τον ληστή ρε αδερφάρα του ΣΥΡΙΖΑ?

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ καθέτως με την πράξη του αστυνομικού καθώς και με οποιαδήποτε εθνικιστική έκφραση, ο μουσουλμανικός φανατισμός ωστόσο είναι εξίσου κατακριτέος και δεν ευθύνεται κανένας πολίτης «εγχώριος» ή μη, για ένα τόσο νοσηρό κατεστημένο που καθοδηγεί αυτούς τους ανθρώπους σε ακρότητες. Πρέπει και αυτοί να αντιληφθούν ότι εμπιστεύονται τυφλά έναν θρησκευτικό παραλογισμό που δεν ωφελεί ούτε τους ίδιους, χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι και οι απανταχού χριστιανοί δεν εμπίπτουν σε παρόμοιο πλαίσιο παροξυσμού, ωστόσο έχουμε περισσότερες ευκαιρίες χειραφέτησης ομολογούμενος κι αυτός πρέπει να είναι ο κανόνας για κάθε άνθρωπο.

vagner είπε...

Aμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων απο τη χωρα. να πανε στα τσακιδια αυτοι κ οι αδελφες που τους αβανταρουν. αρκετα ταλαπωρηθηκε ο ελληνικος λαος. επιτελους πρεπει να δωθει μια λυση στο θεμα της λαθρομεταναστευσης. 3 εκατομυρια αλλοδαποι στην ελλαδα συμφωνα με προσφατες μελετες κ αναμενετε να γινουν 5 εκ. σε 10 χρονια. δηλ. 1 στους 2 θα ειναι αλλοδαπος.
σου αρεσει αυτη η κατασταση πρεζα ??? θα εισαι ευχαριστημενος σε 10 χρονια που δε θα υπαρχει ελληνας στην οικοδομη σου ? που τη μανα σου θα την εχουν καταληστεψει 10 φορες κ ισως να την εχουν καθαρισει κιολας ?
Βρισκομαστε προ των πυλων σε μια μεγαλη εθνικη συμφορα. Ηδη στα σχολεια υπαρχει τεραστιο προβλημα με τους αλλοδαπους μαθητες. Οσοι εχουν παιδια το γνωριζουν καλα αυτο. Αν δε κανει κατι η επισημη πολιτεια, πολυ φοβαμαι οτι ο λαος θα αντιδρασει εντονα τα επομενα χρονια. Ηδη πολλες περιοχες εχουν αναλαβει δραση κ διωχνουν τους αλλοδαπους.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει φιλαρα μας επεισες οτι εισαστε διαφορετικοι χρηστες που γραφετε τα ιδια... ..αντε για νανακια τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Κι οπως καταλάβατε πρεζακηδες- και προφανώς σας χρειάζεται σαν διαπίστωση- άν θέλετε να κρύψετε τα γκάζια σας και τις άσπρες σαw, τυλίξτε τες με φωτοτυπίες ευχών του κορανίου!
Που να ξανατολμήσει να σας τις πειράξει ο ερευνων χωροφύλαξ!

Με τo Ευαγγέλιο, δεν πιάνει!!!
Αυτο το έχουν χεσμενο και αμα σας το σκίσει και το ποδοπατήσει, πάει για προαγωγή το ...όργανο!

Παλι η γνωστή απορία! Θελετε και τα λέτε, πληρώνεστε που τα λέτε ή σας ξεφεύγουν σαν πόρδοι εκ του Βρακίου;

Αντε και σήμερα βγήκε ο μεροκάματος
ΠΡΕΖΑ-κια μου!
Αύριο πάλι τα λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Ανιστόρητο χαιβανοτουρκάκι 10:14,που να πιστεύεις ότι 400 χρόνια σκλαβιάς και "πηδήματος" εδωσε τούρκικο αίμα στη σεριά σου,- και μάλλον στην δικιά σου εγινε, σερνικοθήλυκα έσπερναν για να φτάσουν σ΄ ενα γραικύλο η τουρκο συνειδητό σαν εσένα-, μάθε ότι το τουρκομάνι που έφτασε στην περιοχή ήταν 120 χιλιάδες ανθρωποι.

Ανέστιοι, το φαί τους το ψήναν με το κώλο τους, -αφού τα κομμάτια κρέατος της καμήλας το αποξέραναν κάτω από τις σέλες τους-ήρθαν, βρήκαν και κατέκτησαν και "πήδηξαν" οι αντρακλάδες, από παιδιά ως γυναίκες...
Το σπαθί και...πολιτισμός τους, αληθεια, τέτοια έργα παράγουν...
Αλλα ρε βόϊδι, ξέρεις ότι ταυτόχρονα τα παιδιά που γεννοβόλησαν οι βιασμένενες γυναίκες σ΄ ολη αυτή την περιοχή που κυριαρχούσε το Ελληνικό στοιχείο, έχουν κατα πλειονότητα Ελληνικό αίμα πρώτα και πάνω απ΄ ολα;
Βλακα, από πάντα, στην γενιά των περισσότερων λαών η μητέρα ορίζει την καταγωγή και την βεβαιότητα της γνησιότητας της ρίζας.
Ας κοιταχτουν μεταξύ τους τα εκατομμύρια των Τούρκων που μας "πήδηξαν" και χαίρεσαι, να δουν πόσο μοιάζουν στην φυλή τους που ηρθε από τα βάθη της μογγολίας.
Μην ψάχνεις στους Έλληνες, αλλόσπορε βλάκα, αυτοί κρατησαν την συνείδηση της θρησκείας και της γλώσσας τους, μεγάλωσαν όσα παιδια τους αφησαν οι πηδηχταράδες και δεν τα έκαναν γεννίτσαρους, απόλυτα και μόνο σαν ελληνες!

Διατηρώντας 400 χρόνια μνήμες και ελληνική συνείδηση.

Εσυ τουρκόσπορε, προφανώς δεν προέρχεσαι από τέτοια γενιά, και για αυτό και δίκαια, καμαρώνεις για τους βιαστές του τότε, συμπορευόμενος με τους αλητες του σημερα.

Μας πήδηξαν λοιπόν μαλάκα, γέμισαν τα σπίτια τους Ελληνικό αίμα και μεις για να έχουμε σωθεί, όσοι δεν νιώθουμε Τουρκαλάδες σαν εσένα, σίγουρα δεν είμαστε!
Αει στα τσακίδια να τους βρείς,λοιπόν, βρωμιάρη!

Ανώνυμος είπε...

Κι επειδή οι μουσουλμάνοι είναι φανατισμένοι τι σημαίνει; Ότι ήρθαν να μας κάτσουν στο σβέρκο; Να πάνε πίσω στη χώρα τους άμα δε γουστάρουν και να προσκυνάνε το μωάμεθ και το κοράνι όσο θέλουν!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ? ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΡΜ! ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΒΙΑΣΑΝ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ(ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ),ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ(ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ),ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕΕ


rikse mia vronteri klania na syneltheis apo tin plysi egkefalou pou sou kanoun ekei sto syriza re kaimeno