Τρίτη, Μαΐου 12, 2009

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CIRCO MASSIMO ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;;ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---


ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΒΑΣΙΣΜΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΡΚΩΝ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2009

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κατασχεθούν όλα τα ζώα από τα χέρια των σαδιστών και να μεταφερθούν σε πάρκα στις χώρες προέλευσής τους με έξοδα του Ελληνικού κράτους. Παραπομπή σε δίκη σε όσους συμμετείχαν σε βασανιστήρια και στον ιδιοκτήτη του τσίρκου.
Και επιτέλους σταματήστε να πληρώνετε εισιτήριο σε αυτούς τους εγκληματίες. Για ψυγαγωγία υπάρχουν κινηματογράφοι, θέατρα, συναυλίες κ.α. Τα Κολοσσαία πρέπει να τελειώσουν πλέον αν δεχτούμε ότι εκπολιτιστήκαμε.

Vicki Kolovou είπε...

Επιτέλους να καταργηθούν τα Τσίρκο και όλα αυτά τα δήθεν θεάματα!! Ποιοί θέλουν να πληρώνουν για τον βασανισμό των ζώων???!

Simos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Simos είπε...

αυτοί χτυπάνε τα ζώα κι εμείς πάμε και τους χειροκροτάμε. πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει, το τσίρκο ας έχει χορευτές, όχι όμως και ζώα. Είναι ντροπή. Που είναι οι φιλοζωικές οργανώσεις;

Ανώνυμος είπε...

http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470&hl=el

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ είπε...

Το ερασιτεχνικό video που έφτασε στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (παρασκήνια από το τσίρκο MASSIMO, Φλώρινα, 2 Μαΐου, o εκπαιδευτής χτυπάει τον ελέφαντα που έκανε το λάθος να πεινάσει και του πληγιάζει το πίσω μέρος του αυτιού με γάντζο), o ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ το δημοσιοποίησε ως καταγγελία για την κακοποίηση ζώων σε επιχειρήσεις τσίρκο που περιοδεύουν στη χώρα μας.

Επανερχόμαστε στο αίτημά μας για ΕΛΛΑΔΑ, χώρα ελεύθερη από τσίρκο με ζώα. Συνεχίζουμε, με τη βοήθειά σας, να πιέζουμε την πολιτεία.

(Υπογράψτε ενάντια στα ζώα με τσίρκο εδώ: http://arcturos.wordpress.com/)

Ανώνυμος είπε...

Απορώ ποιός καθυστερημένος πηγαίνει ακόμα τα παιδιά του στο τσίρκο.
Δεν τα έχω πάει ποτέ και κανείς από τους γνωστούς μου επίσης.
Κάτι μπουρτζόβλαχοι μόνο το βρίσκουν ακόμα αστείο.

Ανώνυμος είπε...

Ο εξευτελισμός του ανθρώπινου είδους σε όλο του το μεγαλείο. Αν δεν αλλάξουμε σύντομα σαν είδος, θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε από τη φύση... Και θα μας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

πάω πρώτη λυκείου και κάνω εργασία πάνω στην κακοιποίηση των ζώων, και μόλις σήμερα ξεκίνησα να γράφω για αυτήν..με όλα αυτά που είδα ,όχι μόνο έβαλα τα κλάμματα απο τα νεύρα μου αλλά εξοργίστηκα εντελώς!ποιοί είναι αυτοί που θα αποφασίσουν την μοίρα χιλιάδων ζώων?γιατί πρέπει τα ζώα σαν σκλάβοι να το υπόστουν αυτό?είναι άθλιο και πρέπει να σταματήσει αυτο το βάρβαρο θέαμα καλλούμενο τσίρκο , οχι μόνο αυτό που είδαμε αλλα και τα εκατοντάδεσ άλλα που δεν βλέπουμε...δεν υπάρχει νόμος πανευρωπαικά η και παγκόσμια που να ορίζει την απαγόρευση των τσίρκων?