Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΝΕΒΑ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008...ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Να συνεχιστεί η ανακριτική έρευνα και να μην μπει η υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα στο αρχείο ζητάει η Παναττική Ενωση Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ).
Καλεί «κάθε δικαστικό, εισαγγελικό λειτουργό και προϊστάμενο να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και να προχωρήσουν σε βάθος τις έρευνες μέχρι να βρεθεί ο ένοχος της Κωνσταντίνας».

Με αφορμή την απόφαση του 13ου τακτικού ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών να περατώσει την ανάκριση και εν αναμονή της κρίσης του αρμόδιου δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επ' αυτού, η ΠΕΚΟΠ επισημαίνει ότι θα εξαντλήσει, μαζί με τους δικηγόρους της Κούνεβα, κάθε νόμιμο μέσο για να μην μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Τονίζει ακόμη, σε ανακοίνωσή της: «Εξι μήνες μετά τη δολοφονική απόπειρα της γενικής γραμματέα μας Κωνσταντίνας Κούνεβα και οι δολοφόνοι αισθάνονται όχι μόνο αδίωκτοι αλλά βάζουν στόχους για τα επόμενα θύματά τους. Η υπόθεση της Κούνεβα έχει συγκλονίσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, κινητοποίησε χιλιάδες συνδικάτα, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς. Δυστυχώς οι αστυνομικές και οι ανακριτικές αρχές παρ' όλες τις επισημάνσεις μας δεν προχώρησαν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την εξακρίβωση των ενόχων και παρέλειψαν στοιχειώδη».

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΕΤ ΑΕ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;;;
ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: