Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

56 ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ,ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ...

Έντονη δυσαρέσκεια στους πιλότους της Ολυμπιακής προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής έκλεισε τη Βουλή χωρίς πρώτα να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που αφορά τις μετατάξεις των πιλότων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Έτσι αυτό το τριήμερο των εκλογών όπου χιλιάδες κόσμου είχαν επιλέξει να πάνε να ψηφίσουν χρησιμοποιώντας την Ολυμπιακή, 56 δήλωσαν ασθένεια ακυρώνοντας ουσιαστικά τις προγραμματισμένες πτήσεις σε όλη τη χώρα.

Αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις ώστε να βρεθεί λύση και τα αεροπλάνα που έχουν κλείσει να μεταφέρουν ετεροδημότες να πετάξουν για τους προορισμούς τους.
Φυσικά οι πιλότοι είναι αγανακτισμένοι για το νέο όπως καταγγέλλουν εμπαιγμό της κυβέρνησης που αποφάσισε να κλείσει τη Βουλή χωρίς όμως να έχει ψηφίσει τις αποφάσεις που τους αφορούν...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...!!!

ΠΡΕΖΑ TV
5-6-2009


UPDATE:Οι επιβάτες μόνον επτά πτήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών ήταν τα «θύματα» της άτυπης κινητοποίησης που πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα οι χειριστές των αεροσκαφών της εταιρείας. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στη διοίκηση της εταιρείας, η ένταση εκτονώθηκε και οι πτήσεις της εταιρείας πραγματοποιούνται κανονικά.

θεμα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala kanane oi pilotoi

einai anthropoi poly ipsiloterou epipedou apo tous voleytes.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ, για ψάξε να βρεις σε παρακαλώ, ποιο κόμμα έχει κλείσει εισιτήρια με Ολυμπιακή και ποιο με AEGEAN... και τα λέμε μετά!

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

μουνοπανο ειναι η πουτανα η μανουλα σου ,και για να σε απολυσει πρεπει να δουλευεις γιαυτον ρε βλαξ

Ανώνυμος είπε...

σου εχει γαμησει τη γυναικουλα κανενας πιλοτος εεεεεεεεεεε??????????
μαλλον τα φωτα της γυναικας σου θα σου αλλαξαν

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΚΙΕΣ,ΑΣΤΟΝ