Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ Airbus 330 ΤΗΣ AIR FRANCE,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ...

Η Air France ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το αεροπλάνο της, το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ εκτελούσε πτήση από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο Παρίσι, έστειλε αυτόματο μήνυμα στις 05.14 (ώρα Ελλάδας), αναφέροντας «βλάβη στο ηλεκτρικό κύκλωμα», αφού πέρασε μέσα από μια καταιγίδα με ισχυρές αναταράξεις.
Σύμφωνα με τον Φρανσουά Μπρους, διευθυντή επικοινωνίας της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας, η πιθανότερη εκδοχή είναι πλέον ότι το αεροπλάνο της Air France επλήγη από κεραυνό.
Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δήλωσε πως υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για την εξεύρεση επιζώντων, τονίζοντας, παράλληλα, πως δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο σχετικά με την εξαφάνιση του αεροσκάφους.
Το αεροπλάνο, ένα Airbus 330, το οποίο μετέφερε 228 επιβάτες και πλήρωμα, είχε «προχωρήσει πολύ» πάνω από τον Ατλαντικό, όταν εξαφανίσθηκε από τις οθόνες των ραντάρ, ανακοίνωσε, από την πλευρά της, η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας.

«Είχε προχωρήσει πολύ πάνω από τον Ατλαντικό, όταν είχαμε την τελευταία επαφή» δήλωσε εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης Πολεμικής Αεροπορίας. Κυβερνητική πηγή είχε δηλώσει νωρίτερα ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχασαν τα ίχνη του Airbus γύρω στις 10.30 μ.μ. της Κυριακής (τοπική ώρα, 04.30 της Δευτέρας ώρα Ελλάδας), έπειτα από περίπου 3-3,5 ώρες πτήσης.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 228 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ...
Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ...
ΟΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ...

Η υποθεση ειναι σε πληρη εξέλιξη...

ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2009


e-tipos.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε πρέζα.Θεολόγείς με αυτά που σχολιάζεις.Πας μη ελλην βαρβαρος σε νέα εκδοση απο τα ΜΜΕ.Αυτό θα πει χριστιανική θεολογία και πίστη.Αξιος συνεχιστής Εκεινου του Μεγάλου διδασκαλου...δημητρης

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ηλίθιε.
Αυτό θέλει να πει ο ποιητής:πας μη Έλλην βάρβαρος.

Το γεγονός οτι αναδημοσιεύει μια είδηση, η οποία μπορεί να φέρει κάποιον ο όποίος αναμένει συγγενή από Γαλλία να προσγειωθεί εκεί ...
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;

Έχεις άραγε;;;

Ανώνυμος είπε...

ναί αλλα ο Πρέζα στο συμβάν του σειρμού στην Ιταλία έκραζε όσους και τηλεοπτικά κανάλια ασχολούνταν με τπυς εκεί Ελληνες...Πώς και αλλάξαμε στάση τωρα?

Ανώνυμος είπε...

μήπως γιατί τότε είχαν πεσει απο πάνω σαν τα κοράκια;;;
και δεν άφηναν (τα ΜΜΕ) άνθρωπο για άνθρωπο στην ησυχία και τον πόνο του;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ BLOG? ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.