Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009

SUSAN BOYLE ΚΑΙ ΕΦΗ ΘΩΔΗ...ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΞΑΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ...ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ,Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ...

Οταν τα φωτα εσβησαν για την Βρετανιδα Susan Boyle,καθως δεν κερδισε το πρωτο βραβειο στο διαγωνισμο του show
"Britains Got Talent",μη μποροντας να αντεξει την τραγωδια της αφανειας την οποια βίωνε τοσο καιρο...κατερευσε απο "υπερκοπωση"
με αποτελεσμα να εισαχθει εσπευσμενα σε ψυχιατρικη πτεριγα νοσοκομειου...

Λιγο καιρο πιο πριν,καμποσα χιλιομετρα νοτιοτερα,στην Ελλαδαρα μας,η γνωστη σε ολους πλεον τραγουδιστρια και γλαστρα των μεσημεριανων Εφη Θωδη,μη μποροντας να ελέγξει τα φωτα της δημοσιοτητας απο τα οποια ειχε εκστασιαστει το τελευταιο καιρο,κανοντας τα παντα ωστε να προβαλεται συνεχως στη tv...επαθε κριση,με αποτελεσμα να εισαχθει,σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση,σε ψυχιατρικη κλινικη,οπου και παρεμεινε σχεδον για ενα μηνα.Μπορουμε να σας φερουμε δεκαδες ακομη παραδειγματα γνωστων τηλεαστερων και οχι μονο, που καποτε μεσουρανουσαν στη show biz,αλλα πλεον τους εχει ξερασει το ιδιο το συστημα το οποιο τους κατασκευασε...

Δυστυχως,οι θλιβεροι κατασκευαστες του αθλιου αυτου συστηματος...
που ειναι και οι ιδιοι ...δημιουργηματα του...
στο βωμο του κερδους,των νουμερων τηλεθεασης,
των εισπραξεων κερδων απο τα εισιτηρια κτλ..σκεφτονται μονο το τομαρι τους και το πως θα πουλησουν το προϊον που εχουν στα χερια τους
οσο το δυνατων καλυτερα,αδιαφοροντας πληρως για τις επιπτωσεις που θα εχει ολη αυτη η δοξα στο "αντικειμενο" το οποιο εκπορνευουν με την θεληση του μπροστα στο κοσμο.


Τα αποτελεσματα τα βλεπετε.

Η μαλακια ομως σε ολα αυτα ξερετε ποια ειναι;;;Η Susan Boyle και η καθε Susan Boyle ανα τον κοσμο...οπως και η Εφη Θωδη και η καθε Εφη Θωδη ανα τον κοσμο...δεν θα ειχαν διαπομπευτει τοσο πολυ,εαν δεν επιβραβευαμε το "ταλεντο" τους ολοι εμεις,με το να καθομαστε να τις παρακολουθουμε,σαν αγρια ζωα,τα οποια κανουν το νουμερο τους,στο τραγικο τσιρκο της τηλεορασης.

Ειμαστε οτι βλεπουμε...
και βλεπουμε οτι δεν θα θελαμε ποτε να γινουμε...


ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησε νέος κύκλος διαμαρτυρίας στις φυλακές. Αποχή απο το συσσίτιο κάνουν οι κρατούμενοι των Φυλακών Λάρισας και αναμένεται να προστεθούν και άλλες φυλακές. Το υπουργείο Δικαιοσύνης τους κορόϊδεψε με τις υποσχέσεις.

body count είπε...

Πόρνες και πόρνοι του θεάματος καλό ψόφο .

Ανώνυμος είπε...

1) exei filakes oi larisa?
2) to mideniko, apo pote stamatise na einai noumero?

info press είπε...

Δεν ήταν το ίδιο ΠΡΕΖΑ, η πρώτη έγινε διεθνής μέσα σε μιά βραδυά και πάλι καλά που άντεξε την πίεση τόσες εβδομάδες, χώρια που έχει φοβερή φωνή.

Η Θώδη είναι τραγουδίστρια για πλάκα και τίποτα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Re ayto to vourlo h efi de vazei mialo !!!!! Gamhse ta

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε πρέζα πως και δε πήγες στο ψυχιατρείο ακόμα; Αφού είσαι μεγαλύτερο νούμερο από όλες!