Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ AIRBUS...ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;;

Αεροσκάφος των κρατικών αεροπορικών γραμμών της Υεμένης συνετρίβη τη νύχτα στον Ινδικό Ωκεανό, κοντά στα νησιά Κομόρες.
Το Airbus στο οποίο επέβαιναν 153 άτομα (11μελές πλήρωμα) κατέπεσε στο αρχιπέλαγος των Κομορών, στον δυτικό Ινδικό Ωκεανό και δεν είναι γνωστό εάν υπάρχουν επιζώντες.
Εκπρόσωπος του κρατικού αερομεταφορέα της Υεμένης, Yemenia Αirways, επιβεβαίωσε ότι αεροσκάφος της εταιρείας κατέπεσε στα νησιά Κομόρος, στον Ινδικό Ωκεανό.
«Το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα 15 λεπτά πριν φτάσει στο Μορονί. Δεν έχουμε πληροφορίες για το αν υπάρχουν επιζώντες», δήλωσε.
Πρόκειται για Airbus 310 που εκτελούσε την πτήση ΙΥ 628 από την πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά, στα Κομόρος. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι 142 επιβάτες κατάγονταν από τη Γαλλία και τα νησιά Κομόρος.

«Το αεροπλάνο έχει πέσει αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το σημείο. Πιστεύουμε ότι βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή του Μιτσαμιούλι, στο νησί Μεγάλη Κομόρα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Κομορών, Ίντι Ναντχοϊμ, από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Μορονί.
Ο Ιμπραήμ Κασίμ, εκπρόσωπος της ASECNA (φορέας για την ασφάλεια πτήσεων της αφρικανικής ηπείρου), ανέφερε ότι είναι πιθανόν το αεροσκάφος να κατέπεσε σε απόσταση 5-10 χλμ. από τις ακτές. Πολίτες και στρατιώτες ερευνούν με σκάφη την ευρύτερη περιοχή.
Ο ίδιος τόνισε ότι το σημείο συντριβής πρέπει να βρίσκεται στην περιοχή προσέγγισης του διαδρόμου προσγείωσης. «Ο καιρός δεν βοηθάει τις έρευνες ενώ η θάλασσα είναι ταραγμένη», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Χαμίντ Μπουρχάν, είπε ότι οι έρευνες γίνονται στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στο χωριό Ντζαουένι και το αεροδρόμιο.
«Υπάρχει πτώση, υπάρχει πτώση στη θάλασσα», είπε, απαντώντας στο τηλέφωνο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στις Κομόρες και αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών στο αεροδρόμιο, είπε ότι ο πύργος ελέγχου έλαβε την αναμενόμενη ειδοποίηση προσγείωσης του αεροσκάφους αλλά έκτοτε χάθηκε η επικοινωνία μαζί του.
Εργαζόμενος σε νοσοκομείο της πόλης Μιτσαμιούλι, δήλωσε: «Μόλις με κάλεσαν να πάω στο νοσοκομείο. Είπαν ότι έπεσε ένα αεροπλάνο».
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή το αεροσκάφος πρέπει να έπεσε στη θάλασσα. «Δεν έχουμε τη δυνατότητα για διάσωση στη θάλασσα», πρόσθεσε.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΥΤΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ AIRBUS ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ...ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που να δεις πόσα boeing 737 έχουν πέσει ρε πρεζα