Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....ΠΟΣΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;;;

Στο Θησείο, στο Μέγαρο Μουσικής, στου Γουδή, στα Ιλίσια και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, θα επεκταθεί από το ερχόμενο φθινόπωρο- πιθανότατα τον Σεπτέμβριο- το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης της Αθήνας.

Η δεύτερη φάση εξάπλωσης του συστήματος των παρκόμετρων θα περιλαμβάνει άλλες 5.735 θέσεις στάθμευσης, το μεγαλύτερο μέρος από τις οποίες θα προορίζεται για τους μόνιμους κατοίκους. Στον Δήμο Αθηναίων θεωρούν ως επιτυχημένη τη μέχρι στιγμής λειτουργία του συστήματος, τόσο από πλευράς εσόδων όσο και από την άποψη ότι έχουν απελευθερωθεί αρκετές θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Όπως ανακοίνωσε χτες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Χρόνης Ακριτίδης, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που άρχισε το υπουργείο Μεταφορών για τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, από το σύνολο των νέων παρκόμετρων: περίπου 3.000 θα διατεθούν για τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων, 2.000 θα εξυπηρετούν με πληρωμή τους επισκέπτες και 735 θέσεις θα διατίθενται δωρεάν για τη στάθμευση των δικύκλων. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την κατασκευή των νέων θέσεων στάθμευσης στο Θησείο, στο Μέγαρο Μουσικής, από την οδό Γενναδίου μέχρι τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, περιμετρικά του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στου Γουδή γύρω από τα νοσοκομεία Παίδων και στα Ιλίσια.

ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...
ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΟΣΩΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: