Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ;;;ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Ο ALEXIS ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ;;;;;

Σκουρα τα πραγματα στον ΣΥΡΙΖΑ,επειτα απο την παραιτηση Αλαβανου.
Θα τα καταφερει ο Alexis να τα ωρει με τα υπολοιπα στελεχη του κομματος ή θα βαρεσουν ομαδικα διαλυση ως κομμα...;;;
Το οτι χαθηκε μια μαχη,οπως αυτη των Ευρωεκλογων,
δεν σημαινει πως χαθηκε και ο αγωνας...

Για να δουμε τι σκατα θα δουμε στο χωρο της Αριστερας...

πρεζα tv
17-6-2009

12 σχόλια:

ntoutsis είπε...

στα παπάρια μας ο τσυριζα. Εδω ειμαστε στον 21ο αιωνα και αυτοι ακομη ασχολούνται με τον κομμουνισμό. Τι περίμενε δηλαδή ο πάμπλουτος Αλαβάνος? Να πιάσει μεγάλο ποσοστό? Αιντε ρε να φας τα λεφτά απο την Τηνο και ασε τα κομμούνια να μαλακίζονται.Ουστ ρε, ουτε περίπτερο δε γεμιζετε...

Armodios είπε...

Ως πρωι ψηφοφορος του ΣΥΡΙΖΑ βλεπω το σεναριο της διασπασης του με πολυ καλο ματι διοτι πιθανολογο το σεναριο δημιουργιας ενος σωστου σοσιαλιστικου κοματος το οποιο ομως ξερει που πατα και που βρησκεται, διωχνοντας απο πανω πρακτικες αναρχοαριστερας η οποια μονο καλο στους φασιστες του ΛΑ.Ο.Σ εχει κανει μεχρι τωρα.

Ανώνυμος είπε...

ARMODIE ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΝΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΒΑΡΕΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕ ΘΑΧΕΙ !

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΝTOUTSIS AYTO BΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΤΣΕ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

Ανώνυμος είπε...

OYTE MAXH OYTE ΡΑΧΗ ΠΡΕΖΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ - ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ -ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ.
Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΠΩΣ; ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ" Ή ΜΕ ΤΑ "ΣΟΒΙΕΤ";
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ - ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ. ΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΑΝΑΛΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ (ΣΑΦΩΣ ΣΑΠΙΟΥ)ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΡΕΙ 2 ΑΠΑΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΩΜΠΑΡΑΔΕΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΝΤΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΑΝΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ .
ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ο εμπρησμος της Αθηνας τον Δεκεμβρη και η σταση του ΣΥΡΙΖΑ στο λαθρομεταναστευτικο ειχαν σαν επακολουθω την μεγαλη μειωση της επιρροης του στην ελληνικη κοινωνια.Το τελος του ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα πολυ θετικο γεγονος.Η Ελλαδα στους Ελληνες!

Ανώνυμος είπε...

,,,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ,,,,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,,,ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,,,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,,,ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ??? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ,,,ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ,,,,ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,,,

Αριστερός Ψάλτης είπε...

Tο μόνο αριστερό Κόμμα είναι το ΚΚΕ, ο συνασπισμός και οι λοιπές δυνάμεις δεν έχουν αξία και ουσία.
Να δείτε που δύο με τρείς σωστές συνιστώσες του ΣΥ.ΡΙΖΑ θα πάνε στο ΠΑ.ΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Etsi etsi sumfwnw apoluta me olous. To asulo (to panepisthmiako ennooume panta), oi lathrometanstes (osoi exoun plhrwsei to paravolo kai exoun parei adeia paramonhs kanena provlima), oi koukouloforoi (oxi autoi tou kratous, oi alloi), kai o syriza einai ta megala provlimata ths ellhnikhs koinwnias auth th stigmh kai prepei na luthoun amesa.
parto alliws file giati tha vreis!

mpoumpounas,

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΖΩΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΦΥΡΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ 1% ΚΑΙ ΑΛΛΟ 0.3 ΤΑ ΑΥΓΑ... ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΙΑ... Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ... ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.