Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ...ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ...ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ....

Σε δίκη παραπέμπονται οι αρμόδιοι της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηλείας, καθώς ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών του Πύργου και την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι με εντολή τους ηλεκτροδοτήθηκαν μέσα στο 2008 εφτά παραλιακά αυθαίρετα κτίσματα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Πηγές της Νομαρχίας Ηλείας δήλωσαν ότι η ποινική δίωξη ασκήθηκε τελικά για τέσσερα από τα εφτά αυθαίρετα. Οπως διευκρινίζεται, οι ιδιοκτήτες τους εντάσσονται στα άτομα με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, για τα οποία υπάρχει η περιορισμένη δυνατότητα στις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις να αξιολογούν και να πράττουν ανάλογα στα αιτήματα της συγκεκριμένης ομάδας πολιτών.

Την ίδια ώρα, στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηλείας μπήκαν και τα 2.000 περίπου από τα 25.000 συνολικά παραλιακά αυθαίρετα κτίσματα, τα οποία ηλεκτροδοτήθηκαν κατ' εξαίρεση μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του 1993 για να στεγάσουν οικογένειες σεισμοπαθών και δεκαέξι χρόνια μετά εξακολουθούν να παραμένουν με ηλεκτρικό ρεύμα. Οπως έγινε γνωστό, οι εισαγγελικές αρχές της Ηλείας με εντολή άνωθεν διενεργούν τους τελευταίους μήνες προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί γιατί δεν έχει ανασταλεί μέχρι σήμερα η ηλεκτροδότησή τους.

Βασικός υπεύθυνος για την έμμεση νομιμοποίηση των συγκεκριμένων αυθαιρέτων θεωρείται η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ηλείας, η οποία μετά την τριετία κι ενώ είχε σαφή εντολή από το υπουργείο Οικονομικών δεν προχώρησε στη διακοπή των ηλεκτροδοτήσεων. Πηγές από τη ΔΕΗ του Πύργου ανέφεραν ότι η ΔΕΗ δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα καμιά εντολή για την αποξήλωση των συγκεκριμένων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος ενώ αρμόδια για να δώσει τέτοια εντολή είναι η Πολεοδομία.

Το θέμα πάντως έχει πολλές προεκτάσεις, καθώς μεταξύ των ιδιοκτητών παραλιακών αυθαιρέτων βρίσκονται και επώνυμα πρόσωπα της Ηλείας, κομματικοί παράγοντες και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;;;;
ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ...
ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2009


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: