Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ...ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Με τίτλο «Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής δολοφονήθηκε ενώ φρουρούσε το σπίτι μάρτυρα» οι βρετανικοί «Times» χαρακτηρίζουν την επίθεση ως την πιο σοβαρή μετά τη δολοφονία του Βρετανού ταξίαρχου Στίβεν Σόντερς, από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, τον Ιούνιο του 2000.
Συνδέουν επίσης την επίθεση με τα εγκαίνια του νέου μουσείου της Ακρόπολης, σημειώνοντας ότι η είδηση σόκαρε τους Ελληνες, που ήλπιζαν σε διεθνή θετική κάλυψη λόγω των εγκαινίων του μουσείου.

Το πρακτορείο Reuters αναφέρεται κυρίως στο ρεπορτάζ της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης και επισημαίνει ότι μια σειρά επιθέσεων για τις οποίες ευθύνονται ομάδες αριστεριστών και αναρχικών έχουν σημειωθεί στην Αθήνα εναντίον της Αστυνομίας αλλά και στόχων πολιτικών και επιχειρηματικών, μετά τον Δεκέμβρη, όταν ένας έφηβος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού.
Εκτενές ρεπορτάζ της επίθεσης μετέδωσε και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ακόμα μία επίθεση κατά αστυνομικού μετά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...
ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
18-6-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

,,,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ Ο,ΤΙ,,,,,,ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ,,,,ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ???ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΟΜΕΑ???ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ,,,ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΡΦΩΤΕΣ ,,,ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΚΡΟΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ....ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΨΥΧΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ???ΕΓΩ ΟΧΙ,,,,ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΦΑΕΙ" Η ΙΔΙΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,,,,ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ,,,ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ..

Ανώνυμος είπε...

Α! παράλογον!! Τί σχέση έχει η ΣΕΧΤΑ με τα εγκαίνια!!!;;; Τι δουλεια έχουν οι αληταράδες που μετα τους βλακες Ξηρούς ανέλαβαν να αλυσσοδέσουν την Ελλάδα με τα εγκαίνια και την δυσφήμιση της χωρας;;;;
Εχουν;;;;;
Οι δολοφόνοι της πλάτης!!!! Τα σκυλομορφα δουλικά της ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ!!!Οι υπάλληλοι που υπογράφουν και τις αποδείξεις τους χρησιμοποιώντας τα όπλα τους για να μη τύχη και πάρει αλλος σύντροφος αλήτης την αμοιβή!

Προπαγάνδα!!!!
Ελεινή προπαγάνδα που ΄θίγει τους έντιμους υπερασπιστές αυτου του έρημου λαού! Που πρέπει εκτός των άλλων να θρέψει και όλο αυτό το μουσουλμάνικο συρφατό που οι εργοδότες της Αισεχτηρ Σεχτας εφεραν για να υπάρχει σαν Πεμτη φάλαγγα άν και όταν- γρήγορα- χρειαστεί!!!
Και τότε θα κάνουν εξαιρέσεις ηλιθιοι υποστηριχτές και σκατολεμόνηδες!!!!Δεν θα σηκώσουν το λεπιδι τους στα λαιμουδάκια σας γιατι θά έχουν δεί τις παοαριές σας στα βλογκια! που δεν τα υπόγράφετε κι όλας να τα κουμήσετε μπροστά τους πριν πέσει η κεφάλα σας μοναχή της στο κεφαλόσκαλο!
Προπαγάνδα ειναι ρε μη φοβάστε!!!
Εχετε τους Σεχταραδες αληταράδες δειλους παπαρολόγους που χτυπάνε πισώπλατα!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ότι πιστευα πως έχετε μια στάλα φιλότιμο ρε πρεζακια αλλα κόψτε τα σχόλια εντελώς, τουλαχιστον να μη μας κοροΙδεύετε!!!
Θα φτιαξω λοιπον ένα βλογκάκι και γώ και θα φιλοξενώ τα σχόλια που κόβετε! soon, very soon!
Προπαγάνδα , ακου προπαγάνδα να σχολιασει κανενας τις σφαίρες το θάνατο και την αρμπουλοογία των υπαλληλων των πληρωμένων δολοφόνων των αειστο διαλοΣεχταράδων αληταρ΄δων!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πράγματι έχει χαθεί το φιλότιμο ,ας απαντήσουν οι αριβίστες της πολιτικής ζωής.
Από ποιον πολιτικό χώρο ξεκίνησαν την καριέρα τους οι Τσουτσουβής και Κουφοντίνας κ. Καστανίδη;
Ποιοι έσπευδαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη να συμπαρασταθούν στη ΓΑΔΑ σε συλληφθέντες, που αργότερα καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στη 17Ν;
Ποιοι έκαναν τότε λόγο για ....«κοινωνικούς αγωνιστές»;
Ούστ παλιάνθρωποι!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ