Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ;

Στις φύλακες του Μονάχου οδηγείται ο φυγόδικος πρώην γενικός διευθυντής της Siemens Ελλάς, Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος συνελήφθη στις 6:40 τα ξημερώματα σε σπίτι κοντά στην πόλη Ρόζενχαϊμ της Βαυαρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής εισαγγελίας η σύλληψη του οφείλεται σε πληροφορίες που έδωσε γερμανός πολίτης.
Ωστόσο, αξιοσημείωτο ειναι το γεγονός οτι το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο Χριστοφορακος εδωσαν έλληνες ιδιωτικοί ντετέκτιβ.

Για τον φυγόδικο πρώην γενικό διευθυντή της Siemens Ελλάς είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. άντως, τον τελευταίο καιρό είχαν πυκνώσει οι επαφές των δικηγόρων του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάς με την εισαγγελία του Μονάχου.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...

5 σχόλια:

Dimos Dimaresis είπε...

τα σκάνδαλα έχουν παραγραφεί και να τα πει δε νομίζω να αλλάξει κάτι, εν τω μεταξύ εμείς οι βλάκες θα συνεχίσουμε να τους ψηφίζουμε

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!!
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;

Υ.Γ.
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχουν ψηφίσει λέει ότι ήρθε ο καιρός τα ελγίνεια μάρμαρα να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μπορεί να είναι πολλοί έλληνες από αυτούς ή μπορεί να είναι ...


άγγλοι που σκέφτονται λογικά χωρίς πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες. Πάντως η ψηφοφορία είναι με το μέρος μας και είναι καλό γιατι είναι μια πασίγνωστη εφημερίδα.
Δείτε την ψηφοφορία στο http://www.guardian.co.uk/culture/poll/2009/jun/24/elgin-marbles

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που υπάρχει διεθνές ένταλμα οι Γερμανοί είναι υποχρεωμένοι να τον συλλάβουν. Το να εκδοθεί είναι άλλο θέμα. Μάλλον το ήξεραν αυτοί που τον άφησαν.

Ανώνυμος είπε...

Αν οι Γερμανοι τον ενθαρρύνουν και του προσφέρουν προστασία, ίσως μιλήσει..
Αλλα και οι Γερμανοί δεν θέλουν φασαρίες.

Εγώ στη θέση του θα φοβόμουν για την ζωή μου..

Μάλλον δεν θα πει τίποτε, θα φάει μερικά χρόνια με αναστολή και θα ζήσει να απολάυσει την περιουσία του..

Οι δικαστές και εισαγγελείς στην Ελλάδα είναι πουλημένοι ή μου φαίνεται;