Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2009

ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ... ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αύξηση των ειδικών φόρων σε καύσιμα, κινητά, ΙΧ μεγάλου κυβισμού, σκάφη άνω των 10 μέτρων αλλά και τέλος τακτοποίησης των παράνομων ημιυπαίθριων χώρων σε διαμερίσματα περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου.

Όπως υπολογίζει το υπουργείο Οικονομίας, η αύξηση του φόρου στα καύσιμα θα είναι 6 λεπτά το λίτρο της βενζίνης, διευκρινίζοντας πάντως ότι η Ελλάδα παραμένει μεταξύ των κρατών με χαμηλή φορολογία στα καύσιμα.

Λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας μέχρι 50 ευρώ θα πληρώσουν επιπλέον 12%. Το ποσοστό αυξάνεται για μεγαλύτερες λογαριασμούς. Στα καρτοκινητά θα γίνεται κράτηση 12% επί της αξίας του χρόνου που αγοράζεται.

Το ΥΠΕΧΩΔΕ θα ανακοινώσει τον τρόπο και το κόστος για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ειδική εισφορά επιβάλλεται σε μεγάλα ΙΧ, με εκκίνηση τα 250 ευρώ στην κατηγορία 1929 μέχρι 2500 κυβικά.

Απαλλάσσονται τα αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας.

Ετήσια τέλη κυκλοφορίας στα σκάφη αναλόγως του μήκους των αλλά και έκτακτη εισφορά στους ιδιοκτήτες τους, με κλίμακα που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Καταργείται το αφορολόγητο όριο για κέρδη από λαχεία και στοιχήματα και αυξάνεται κατά 10% η φορολόγηση στα κέρδη αυτά.

Τέλος, η Ελλάδα θα περιορίσει τη διεθνή αναπτυξιακή βοήθεια που δίνει σε φτωχές χώρες κατά 120 εκατομμύρια ευρώ.



ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, SIEMENS, ΟΜΟΛΟΓΑ... ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξενας την υποθεση "Γερμανος"

Ανώνυμος είπε...

ρίξε ένα βλέμμα στην παρακάτω είδηση -σοκ
http://lesvos.wordpress.com/2009/06/25/lebaycid/

Ανώνυμος είπε...

Μην παραπονιεσε Τζεφρευ !
Κωστάκης .

Ανώνυμος είπε...

Ισως είναι η πιο γελοία κυβέρνηση απο συστάσεως ελληνικού κράτους....πραγματικός θίασος με αρχιγελωτοποιό τον κο Καραμανλή.Εχω όμως βάσιμες ελπίδες ότι θα τους ξεπεράσει ο επελαύνων "φωστήρας" Γιωργάκης με την πράσινη ανάπτυξη και τα πρασινα άλογα.

Απο την "θωρακισμένη" οικονομία του κου Αλογοσκούφη φτάσαμε μεσα σε λίγους μήνες στην απόλυτη ένδεια.

Φυσικά υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτη δέν είναι οι της "κυβέρνησης" - αυτοί την υπηρεσία τους εκτελούν και δίνουν λόγο στο αφεντικό τους (οικονομική άρχουσα τάξη). Αυτο που χρήζει ψυχιατρικής πλέον ερμηνείας είναι η εμμονή του απλου κόσμου - οχι της ωφελιμένης κομματικής νομενκλατούρας - να ψηφίζει τις συμμορίες απατεώνων που λέγονται κόμματα εξουσίας .....