Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ;;;;;ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;;;;

Ομολογία - σοκ και ανάληψη πολιτικής ευθύνης, ατομικά, για τη δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, το 2005, φέρεται να έχει κάνει, από το μεσημέρι ο 32χρονος Νικόλαος Κουνταρδάς, που είχε αποφυλακιστεί χθες, μετά από απεργία πείνας. Ταυτοχρόνως, είχε υπαινιχθεί με επιστολή του σε δικτυακό τόπο ότι απειλείται η ζωή του από το παρακράτος.

Ο νεαρός, που είχε κατηγορηθεί και δικαστεί στο παρελθόν για επίθεση κατά του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, Χρήστου Πολυζωγόπουλου, καθώς και για επεισόδια σε χώρους γηπέδων, φέρεται να είπε, ότι σκόπευαν απλά να πάρουν τον οπλισμό του αστυνομικού και όχι να τον σκοτώσουν. Εξαιτίας του θανάτου, ματαιώθηκε η βούληση για συγκρότηση ομάδας.

Τα όσα είπε -ανεπίσημα σε πρώτη φάση-, σε αξιωματικούς της Αστυνομίας, παρουσία του αρμόδιου εισαγγελέα, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, επαναλαμβάνονται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσία του συνηγόρου του. Όσα ενδεχομένως κατατεθούν και επισήμως θα υπαγορεύσουν εάν θα δρομολογηθούν άλλες αστυνομικές κινήσεις. Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, εκτιμάται ότι θα συλληφθεί για όσα φέρεται να έχει ομολογήσει.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ...Ή ΠΑΠΑΡΙΑ...
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ...


ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2009

7 σχόλια:

giannisp είπε...

απο ρεπορταζ του βηματος της Κυριακης για σχεση παρακρατικων και χουλιγκανων των γηπεδων ο εν λογω κυριος μετα την επιθεση στον Πολυζωγοπουλο και την κλοπη του κινητου του τηλ. πραγματοποιησε κληση στον τοτε αρχηγο της αστυνομιας.Ο συσχετισμος εγινε με την αρση του απορρητου που ζητησε ο ιδιος ο πολυζωγοπουλος, και φυσικα το θεμα θαφτηκε.Μας δουλευουν

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ συ πρέζα καμμιά φορά υπάρχει και αυτό που λέμε τύψεις όταν σκοτώνει κάποιος έστω και ο περιου ο λογος "αναρχοκυριούλης"! Ερχεται και σε χτυπάει, λέει! Το φιλοτιμο! Εγώ δεν λέω!

Αντε ακουστε τον εδω!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1034159

Ανώνυμος είπε...

Arxidia mantoles mou moiazei i ypothesi
diladi de kai kala o typos mia zoi eitane kata tis exousias ekane diaforous agones enantion aftis (tis exousias) kai entelos xafnika meta apo 60 meres apergeias peinas kai nosileias kavalaei tin mantra tis GADA pou eine ypoxeirio tis exousias kai analamvanei tin POLITIKI efhini gia tin dolofonia tou astynomikou ELEOS RE MALAKA
ti tou deinate kai foumarize re paidia sto nosokomeio tipota mpagiatikous mpafous?i tipota ligmena xapia?
afto pou kanei o typos eine apostoli mynimatos pros kapoious (pou monon aftos xerei)kai tous proeidopioi oti tha xerasi pragmata kai thamata stous mpatsous an de kanoun kati to opoio tous exei zitisi i telos panton prospathei na diapragmatefti kati , oxi vevaia me to kratos alla me kapoious allous xorous antiexousiasto-tromokraton_parakratikous i oti dipote alla skata kykloforoune se afto to mpourdelokratos

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν πρεπει να τον δει ψυχίατρος αλλα αυτο που ξέρω είναι οτι πολυ εύκολο μου φαίνεται ολο αυτο το παραμύθι και θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο 10.47 , οτι κατι δεν κολλαειστην ολη υπόθεση.... σανστημένο μου φαίνεται το όλο σκηνικό ατης ομολογίας.Τι του τάξατε ρεεεεεεε, γιατι ο πατέρας του ήταν και στέλεχος την ΝΔ και αυτος είχε εξασφαλίσει μια θέση στο δημόσιο αργόσχολου και αν καλοθυμάμαι εσυ ρε πρεζα δεν μας έπρηζες με την αποφυλάκιση του ?

Ανώνυμος είπε...

τοσες μερες απεργιας πεινας και ουτε ενα ποστ. και τωρα...σε ειχα για αντικειμενικο

Ανώνυμος είπε...

,,,ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ,,,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΟ,ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,,,ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ,,,ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ( ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ) ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙΧ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ??ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,,,,ΠΑΝΤΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ,,,,ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ???

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον η απεργία πείνας και δίψας είχε παρενέργειες.
Δεν ξέρω πόσο εντάξει είναι κάποιος που γράφει τέτοιο κείμενο στην αποφυλάκισή του.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1045720