Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE;;;;

Ένα βήμα παρακάτω προχωρά η κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση για ταυτοποίηση των καρτοκινητών από το 2010.
Όπως είπε στην αρμοδία επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Μεταφορών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, σύντομα θα κατατεθεί νομοσχέδιο για την ταυτοποίηση και των συσκευών κινητών τηλεφώνων.

Το νομοσχέδιο θα προβλέπει επίσης την απενεργοποίηση των καρτοκινητών, που θα προέρχονται από χώρες στις οποίες δεν ισχύει η υποχρεωτική καταγραφή των στοιχείων των κατόχων τους.
Ο κ. Στυλιανίδης διευκρίνισε ότι οι δύο επιπρόσθετες ρυθμίσεις δε θα συμπεριληφθούν στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για να μην υπάρξει καμία αναστάτωση στους κατόχους καρτοκινητών.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ" ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΡΑ...

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ "ΚΑΤΙ",ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;;;
ΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ SMARTPHONE,ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕΣΩ WIFI ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΣΗ ΜΕ SKYPE ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ...ΤΟΤΕ ΠΩΣ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΤΛ,ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ;;;

ΣΥΝΕΠΩΣ,ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειπες: Το νομοσχέδιο θα προβλέπει επίσης την απενεργοποίηση των καρτοκινητών, που θα προέρχονται από χώρες στις οποίες δεν ισχύει η υποχρεωτική καταγραφή των στοιχείων των κατόχων τους...

Οποτε και μια τουλαχιστον σε Ευρωπαικα επιπεδα κατακραυγη.
Αρα γιατι οχι και πληγμα για τον τουρισμο... Τι αποψη θα εχουν για μας τοτε οι Ευρωπαιοι (εκτος και αν ακολουθησουν τις ιδιες επιταγες)?
Σεινεπως τι? ΧΟΥΝΤΑ.
Αντε να μαζευτουν τα χρυσαυγουλα τωρα να μας πουν για τις προσπαθειες των Τουρκων που "προσπαθουν" να εκπολιτιστουν προκειμενου να μπουν στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ειμαστε χειροτεροι των παντων Πρεζα.

Αλινα

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα τι μακακιες γραφεις
απο το skype παιρνεις ανωνυμα ???

Ανώνυμος είπε...

Σε κλασσικές σταθερές γραμμές και κινητά για να πάρεις από το SKype πρέπει να έχεις προαγοράσει μονάδες. Τις μονάδες τις αγοράζεις με πιστωτική κάρτα.
you do the math.

ktinos είπε...

H karta mpwrei na einai pre paid dld anonimi :)

Ανώνυμος είπε...

Το skype θέλει πιστωτική, που ακόμα και αν είναι prepaid, θέλει ταυτότητα η τράπεζα για να την εκδόσει.
Επίσης, το τζάμπα skype δε θέλει μονάδες, αλλά συνδέεται μέσω ΙP adress.Άρα και πάλι μπορεί να βρεθεί ο ένοχος.