Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ...ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...Η ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...

Στα σκουπίδια πέταξαν ζωντανά αδέσποτα σκυλιά, υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας στον Αλμυρό Βόλου, με τη συνοδεία αστυνομικών, μετά από εντολή, σύμφωνα με καταγγελία μελών του Φιλοζωϊκού συλλόγου και κατοίκων της περιοχής.
Το περιστατικό συνέβη, αφού πρώτα περίοικοι ενημέρωσαν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ότι κάποιοι τάιζαν αδέσποτα που τριγύριζαν στις εργατικές κατοικίες στην περιοχή Ξηριά.
Τα μέλη του Φιλοζωικού συλλόγου ζήτησαν το λόγο για την περισυλλογή των ζωών. Η Δημοτική αρχή τους ενημέρωσε ότι κατόπιν ιατρικής εξέτασης από υπηρεσία της Νομαρχίας Μαγνησίας, τα ζώα φέρονταν ως ασθενή και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία των πολιτών.
Το γεγονός διαψεύδει ο υπεύθυνος της κτηνιατρικής υπηρεσίας Αλμυρού.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε άγνοια για το γεγονός. Επίσης επέρριψε ευθύνες στον φιλοζωικό σύλλογο για πλήρη αδιαφορία στο θέμα των αδέσποτων.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ...ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ,
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ.

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ...;;;

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2009

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΒΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΤΕΡΜΑ ΜΕΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΚΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤ ΕΤΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΖΩΑ .

Ανώνυμος είπε...

Όπως επίσης να τιμωρείται με ξερίζωμα των @@ οποιος μπουχέσας κομπλεξικός βασανίζει αδέσποτα ζώα πετώντας τα στα σκουπίδια! Εύχομαι ολόψυχα όσοι το έκαναν να βρουν μέσα στους κάδους και τα παιδιά τους!

spyros1000 είπε...

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΠΡΕΖΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.......
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ???
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ....
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ 2 ΟΨΕΙΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΆ.
ΑΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, HELLLOW, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ.
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΑΑΑΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΣΠΟΤΟ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.
ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η πουστάρα , που γράφει
πάνω - πάνω "ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ", είναι η γνωστή μικροτσούτσουνη φασιστολούγκρα ,που τριγυρναει συχνα εδω μέσα και γράφει με τον ίδιο τρόπο για τους μετανάστες.
Τέτοιο ανώμαλο πούστη και κομπλεξικό σπάνια βγάζει η φύση πάντως.
Εύχομαι να σου ρίξουν φόλα στο φαί καργιόλη και να μην συνέρθεις ποτέ....Αντε ψόφα στηντρύπα σου τώρα.Έρχονται οι κομμουνιστές να σου κόψουν τον κώλο.

Pante είπε...

Τα μικροτσίπ για τα κατοικίδια είναι υποχρεωτικά προκειμένου να ελέγχονται ζώα και ιδιοκτήτες...

Κανένα όμως δημοτικό ή κρατικό συνεργείο δεν έχει συσκευή ανάγνωσης του τσιπ ώστε να ελέγχει την κατάσταση...

Το μέτρο αυτό από μόνο του όμως είναι ελλειπέστατο και χρειάζεται συνεργασία με κτηνιάτρους καθώς και άλλα πολλά...

Η Ελλάδα εισπράττει μεγάλα ποσά προκειμένου να περιθάλπει τα αδέσποτα...τα χρήματα αυτά όμως "περιθάλπουν" αετονύχηδες και τις οικογένειές τους ή βουλώνουν δημοτικές τρύπες με ψεύτικα παραστατικά ή ψωνίζουν δι΄ άλλων οδών Τζιπ Τσερόκι...

Δεν νομίζω πως φταίνε σε κάτι τα ζώα ώστε να θανατώνονται ακόμη και με ευθανασία...φταίνε τα δίποδα κτήνη που τα εγκαταλείπουν και φυσικά η κρατική εγκληματική πολιτική και φυσικά η γενικότερη λαϊκή αδιαφορία επί του ζητήματος, λόγω παιδείας...

Υπερβάλλοντας θα έλεγα πως ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ χρειάζεται στους δήθεν ζωόφιλους αλλά και στους καταχραστές κάθε εξουσίας που έκαναν μπουρδέλο την Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 9 ΚΑΙ 27, ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ PANTE ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΖΩΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.

ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΖΩΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑΣ ΚΟΛΟΓΡΙΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ( ΝΑΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ) ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΙΟΛΗΔΩΝ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΡΟΧΤΕΣ.
ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝ ΨΟΦΑΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ.

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΣΦΥΞΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ [ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝΕ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ???
Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΗΡΥΣΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΖΩΟ.

Pante είπε...

Κατανοητά όσα έγραψες φίλε 9:27 και επί της ουσίας συμφωνούμε...

Το ζήτημα της ευθανασίας είναι από μόνο του ένα τεράστιο κεφάλαιο και δεν είναι παράξενο που κρύβει αντιθέσεις, διαφωνίες αλλά και ποικίλες ερμηνείες.

Το σχόλιό σου επί της ευθανασίας ήταν η αφορμή για να πω -καλοπροαίρετα σε διαβεβαιώνω- ότι την ευθανασία ο άνθρωπος την επιλέγει για τον εαυτό του ή τους οικείους του για πολλούς και σίγουρα σοβαρούς λόγους...

Τα αδέσποτα κατοικίδια όμως δεν μπορούν να επιλέξουν και γι΄αυτό θα πρέπει να την επιλέγουμε εμείς, μόνο όταν συντρέχει σοβαρός ιατρικός λόγος...αλλιώς -εξ ού και η αιτία των χρηματοδοτήσεων- περιθάλπονται με έξοδα της πολιτείας...

Με έξοδα της πολιτείας άλλωστε δεν περιθάλπονται στοργικά τα κάθε λογής κομματόσκυλά της τα οποία, ενώ δαγκώνουν τους πάντες και ρημάζουν τα πάντα, την ίδια στιγμή απολαμβάνουν τιμές μεγαλύτερες από το μπόι και την αξία τους;;;

Ευχαριστώ για την κατανόηση...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.
Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΖΩΑΚΙΑ Η ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙΘΑ ΤΟ ΚΟΒΑΝΕ ΜΑΧΑΙΡΙ.
ΚΑΙ ΕΠΙΕΛΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ.
ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ...
ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΔΥΟ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΓΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ.
ΕΞΑΝΤΛΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ.
ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ.
Η ΓΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΥΛΑΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.
ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Pante είπε...

Οι απόψεις μας ταυτίζονται 11:22...

Ecofem είπε...

Συμφωνώ ρε φίλε πρέζα...ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

Και πάνω από όλα πόσο σκατόψυχοι είναι οι τοπικοί τσιφλικάδες αυτής της χώρας. Τί να του πεις αυτού του δημάρχου που το παίζει και καλά πως δεν ήξερε τίποτα...αλλά σπεύδει να τονίσει πως τα αδέσποτα αποτελούσαν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, εμμέσως δηλαδή δικαιολογώντας τους φασίστες που το έκαναν.

Κίνδυνο για τη δημόσια υγεία είσαστε εσείς και οι παρατρεχάμενοί σας αρχοντοχωριάτες σκατάνθρωποι!!!!

Και εφόσον αρχιτσιφλικά δήμαρχε δεν γνώριζες τι αρχίδια είχες ως υπαλλήλους. τώρα που το ξέρεις τι θα κάνεις? Θα ξηλώσεις τα μουνόπανα αυτά από τη θέση τους, θα τα τιμωρήσεις? Ή θα αφήσεις τους ψυχανώμαλους αυτούς ατιμώρητους, αποδεικνύοντας πως όχι μόνο τα ήξερες όλα, αλλά πως είσαι και αυτός που πήρε την απόφαση?