Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ.ΤΕΛΟΣ.

Ο χαρακτηρισμός του «προφυλακισμένου» που απέδωσε στον Γιώργο Σκαρπέλη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνηγόρων του, αλλά και του συνήγορου του Ηλία Γεωργίου. Κατηγόρησαν τον Ευάγγελο Αντώναρο και την κυβέρνηση ότι προεξοφλεί το αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας.

"Οπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα εκτελέστηκε ένα συμβόλαιο προσωρινής κράτησης ως άλλοθι μιας ανάκρισης που, πάση θυσία μέχρι τις Ευρωεκλογές, πρέπει να κρατήσει εφτασφράγιστα μυστικά έγγραφα που θα προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις", δήλωσε ο Γιάννης Μαντζουρανης, δικηγόρος του Γ. Σκαρπέλη.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων αρνούνται να παρασταθούν στην απολογία των εντολέων τους, εάν δεν κριθεί πρώτα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η αίτηση εξαίρεσης σε βάρος του ανακριτή που υπέβαλαν νωρίτερα. Καταδίκασαν τη στάση του ανακριτή, να μη χορηγήσει αντίγραφα της δικογραφίας στους εντολείς τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από τις ενέργειές του.

"Δεν δόθηκε κανένα έγγραφο και σήμερα από τον ανακριτή και παρ΄ ότι κατατέθηκε αίτηση εξαίρεσης και ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να σταματήσει η διαδικασία, ο ανακριτής προχωρά μόνος του σε απολογία κατηγορουμένων", δήλωσε ο Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος εκπροσωπεί επίσης τον Γ. Σκαρπέλη. "Η κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από τον ανακριτή. Φοβάται κάτι πολύ σοβαρό. Ούτε στα πιο απολυταρχικά καθεστώτα δεν συμβαίνουν αυτά", πρόσθεσε και διερωτήθηκε: "Να πω στον πρωθυπουργό: Αυτή είναι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Δεν είναι αμερόληπτος ο δικαστής;"

"Σήμερα βιώνουμε μαύρες σελίδες για την ελληνική δικαιοσύνη", υποστήριξε ο Αγγελος Πάρσαλης, συνήγορος του Ηλ. Γεωργίου. "Ο συγκεκριμένος δικαστής παραβίασε ασύστολα όλες τις διατάξεις και έριξε τη δικαιοσύνη χρόνια πίσω. Ο αντεισαγγελέας Εφετών αρνήθηκε να κάνει δεκτή έφεση κατά των βουλευμάτων (σ.σ. που ενέκριναν τη χορήγηση της δικογραφίας στους κατηγορούμενους) είναι η έκτη φορά που εισαγγελικός λειτουργός αρνείται να συμπράξει σε ανομήματα", πρόσθεσε.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS;;;
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ;;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΔΕΙΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS,ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΓΕΛΑ,ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ;;;

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ...ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ;;;

ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Η SIEMENS ΕΔΙΝΕ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ,ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΕΡΦΕ !!