Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΛΕΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...

«Η χρηματική ενίσχυση κομμάτων δεν απαγορεύεται και αυτό έκανε εν τέλει ο Χριστοφοράκος», λέει ο συνήγορός του Στέφαν Κουρσάβε. «Δεν ενίσχυσε συγκεκριμένους πολιτικούς αλλά κόμματα. Και στη Γερμανία είναι κοινή πρακτική οι εταιρείες να ενισχύουν πολιτικά κόμματα».

Με «ατού» τη γερμανική υπηκοότητά του ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος, που συνελήφθη χθες στο Μόναχο, φέρεται έτοιμος να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που του δίνει ο γερμανικός νόμος... Χαράσσει την τακτική που θα ακολουθήσει με στόχο να μην εκδοθεί στην Ελλάδα προκειμένου να λογοδοτήσει για τη διαχείριση των μαύρων ταμείων.

Τριάντα έξι ημέρες μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του από τον ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, παραμένει αναπάντητο το κρίσιμο ερώτημα αν και πότε τελικά θα εκδοθεί στη χώρα μας ο Μιχ. Χριστοφοράκος, ο οποίος θεωρείται από τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση της Siemens.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΔΩΡΕΕΣ,ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΗΘΕΛΕ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
26-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: