Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ "ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΙΔΑ!!!ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΜΕ;;;

Με γνωμοδότησή του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς επέτρεψε στους αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς και συνοριακούς φύλακες να χρησιμοποιούν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, όταν δέχονται επίθεση με όπλα, βόμβες μολότοφ, κ.λπ. ή όταν γίνονται επιθέσεις σε δημόσια κτίρια.

Ο εισαγγελεας της Χουντας κ. Σανιδάς μετά από ερώτημα του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει στη γνωμοδότησή του: (Οι αστυνομικοί στους οποίους έχει ανατεθεί η φύλαξη στόχων «επιτρέπεται αλλά και επιβάλλεται, εν όψει της αποστολής και του καθήκοντός τους να κάνουν χρήση των χειροβομβίδων, οι οποίες κατά την έκρηξη διασπώνται σε μικρά τεμάχια από καουτσούκ (σ.σ. χειροβομβίδες κρότου-λάμψης) και οι οποίες δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των θανατηφόρων μέσων ούτε προκαλούν σοβαρές σωματικές βλάβες, με σκοπό να αποκρούσουν την επίθεση και να προστατεύσουν τη ζωή των προσώπων και την ακεραιότητα των κοινής ωφελείας εγκαταστάσεων και των δημόσιων κτιρίων».
Ακόμη, ο εισαγγελεας της Χουντας κ. Σανιδάς αναφέρει ότι η ζωή και η σωματική ακεραιότητα είναι αναφαίρετα έννομα αγαθά, ενώ οι κοινής ωφελείας εγκαταστάσεις και τα δημόσια κτίρια αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, θα κληθεί να καταβάλει το τίμημα των εμπρησμών και της καταστροφή τους, «όπως έχει κατ' επανάληψη συμβεί στο παρελθόν, λόγος για τον οποίο επιβάλλεται η προστασία τους από τους κινούμενους και δρώντες εκτός του περιγράμματος της εννόμου τάξεως».

Ο Σανιδάς αναφέρει επίσης ότι η χρήση τους «είναι όμως όχι απλώς επιτρεπτή αλλά και επιβεβλημένη από τον αστυνομικό ή αστυνομικούς στους οποίους κατά καθήκον έχει ανατεθεί είτε η φύλαξη προσώπων είτε η φύλαξη κοινής ωφελείας εγκαταστάσεων ή δημοσίων κτιρίων από εμπρησμούς και πάσης φύσεως καταστροφές και βανδαλισμούς, προκειμένου να εκπληρώσουν έτσι την αποστολή τους και γενικότερα το καθήκον τους».

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ...ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
26-6-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε χημεικο που εχετε να φατε ,αν τολμησετε να ξεμυτησετε απο τις γιαφκιες που μαστουριαζετε,
Που πατε ρε καραμητροοοο,απο παντου τις τρωτε,Χρυσαυγιτες,ΜΑΤ,κατι γριουλες που σας κυνηγουσαν τον Δεκεμβριο στην Πατρα,μιλαμε για πολυ ξυλο "επαναστατες" της σφαλιαρας.

Ανώνυμος είπε...

ρε θα κωλωσεις,τι ωραια που θα κωλωσεις

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΗ,ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ