Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2009

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ,ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ,ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.....

Νέο «θερμό» επεισόδιο σημειώθηκε προχθές στα Ζωνιανά ανάμεσα σε ντόπιους και αστυνομικούς του ΤΑΕ Μυλοποτάμου που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή. Το πλήρωμα του περιπολικού δέχτηκε καταιγισμό ύβρεων και απειλών, ενώ όπως καταγγέλλεται τρεις Ζωνιανοί προέταξαν και καλάσνικοφ.
Το επεισόδιο έληξε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων της παρέας, οι οποίοι προσπάθησαν να συγκρατήσουν τους «θερμόαιμους» συγχωριανούς τους.

Στην περιοχή ώρες μετά μετέβη ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Νίκος Μπεσίρης, μαζί με επιτελείς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου.
Ο κ. Μπεσίρης έκρινε ότι δεν θα πρέπει να διενεργηθούν έρευνες στα σπίτια υπόπτων και να προκληθεί μεγαλύτερη ένταση, αφού οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν της απειλής και της εξύβρισης.
Διαφορετική άποψη φέρεται να είχαν ωστόσο οι υφιστάμενοί του
που εισηγήθηκαν τη διενέργεια κατ οίκον ερευνών, αφού οι τρεις «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου επέδειξαν
στους αστυνομικούς τα όπλα τους.


Το νέο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Σπήλαιο της Σφενδόνης, όπου κτηνοτρόφοι είχαν στήσει τραπέζι μετά το τέλος της κουράς των προβάτων τους. Νωρίτερα αγροτικό αυτοκίνητο, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα στον δρόμο της Αξού, συγκρούστηκε με αστυνομικό τζιπ στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί του ΤΑΕ Μυλοτάμου που εκτελούσαν περιπολία στην ευρύτερη περιοχή.

Ο οδηγός του ΙΧ αν και «χτύπησε» ελαφρά το αστυνομικό όχημα, προτίμησε να εγκαταλείψει το σημείο και να συνεχίσει την πορεία του προς τα Ζωνιανά.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν εξ αποστάσεως και διαπίστωσαν ότι στάθμευσε λίγο πριν από το Σπήλαιο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη φαγοπότι παρέας περίπου 30 ατόμων.
Στη θέα των αστυνομικών μερικοί «έζωσαν» το περιπολικό και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να απομακρυνθούν, σηκώνοντας από το έδαφος τα καλάσνικοφ που κατείχαν σε μία επίδειξη ισχύος!!!


ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΛΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;;;;

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ;;;
ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ,ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2009


Ευαγγελία Καρεκλάκη-ethnos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Πρέζα τι ακριβώς ζητάς; Να κάνει η αστυνομία τη δουλειά της ή να μην την κάνει;