Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2009

ΑΝΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ...

Ακολουθει το κειμενο της οργανωσης,ετσι οπως δημοσιευεται στο
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1042642
Στα όπλα σύντροφοι,στα όπλα.
Ας αφήσουμε πίσω τους δισταγμούς
Δε χωράνε αναβολές
Ας πάρει ο καθένας ό,τι έχει,να φωτίσουμε τους δρόμους με φωτιές εκδίκησης και να χορτάσουμε με τα ουρλιαχτά των πανικόβλητων νυκοκυραίων.
Ας κολυμπήσουμε στο αίμα,το δικό τους ή το δικό μας.
Μας κούρασε ο δισταγμός και η αναποφασιστηκότητα.
Λυσσάξαμε με την ίδια μας την παραμονή σε αυτό τον κόσμο.
Ας του επιστρέψουμε πίσω λίγη ή και πολλή απ’την ίδια του την αλλοτρίωση.
Καταστροφή,καταστροφή,καταστροφή
Δεν του αξίζει τίποτα περισσότερο.
Μίσος,μίσος,μίσος για κάθε πτυχή της καθημερινότητας αυτού του πολιτισμού.
Ας γίνουν οι συνειδήσεις μας μαχαίρια βαθιά μπηγμένα στο κόκκαλο.
Στα όπλα σύντροφοι,στα όπλα.
Δεν υπάρχουν ξυπνητήρια.
Κάθε ώρα ειναι Η ΩΡΑ.
Κάθε λεπτό αδράνειας ανάχωμα στον εχθρό.
Μην αφήσουμε στιγμή να πάει χαμένη.
Έχουμε πόλεμο...

Να το θυμούνται όσοι αφήσουν το σύντροφο Νίκο Κουνταρδά να υποστεί το ανεπανόρθωτο.Η απεργία πείνας είναι το τελευταίο προπύργιο αξιοπρέπειας στη φυλακή και το πληρώνει άσχημα κανείς.
Το λογαριασμό θα το χρεωθούνε όλοι όσοι στήσανε τη σκευωρία σε βάρος του συντρόφου, φυλακίζοντάς τον.Γραφειοκράτες,ανακριτές,εισαγγελείς,μπάτσοι,όλοι τους θα πάρουν μια γεύση της λυσσασμένης μας εκδίκησης.
Σε περίπτωση παράτασης της προφυλάκισής του θα επανέλθουμε με πιο εκτεταμμένες καταστροφές,καθώς η επίθεση σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Λ.Αμφιθέας την Πέμπτη 4/6 ήταν μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει

Υ.Γ. Η απόκρυψη του συγκεκριμένου χτυπήματος είναι μέρος μιας αλλαγής τακτικής από τα Μ.Μ.Ε. που επιχειρούν να προωθήσουν μία εικονική αποκλιμάκωση των επιθετικών ενεργειών.

Αν άραγε στοχοποιούνταν τα ίδια θα μπορούσαν να το αποκρύψουν τόσο εύκολα??

ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ...
ΠΥΡΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
NO COMMENTS.

ΠΡΕΖΑ TV
8-6-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο τις παραλίες στα όπλα; Λίγο χλωμό το κόβω. Τον Αυγουστο δεν ανοιγει ρουθούνι. Όλοι παραλίες είναι.

vagner είπε...

Δεν ειναι πρωτη φορα που η τρομοκρατικη γιαφκα athens indymedia γεωργακης σορος, απειλει, φανατιζει, παρακινει, τρομοκρατει,οπλιζει.
Σε μια Δημοκρατικη χωρα οπως η Ελλαδα, τετοιες Χιτλερικες πρακιτκες εκτος του οτι ειναι καταδικαστεες απο τη συντριπτικη πλειοψηφια του Ελληνικου λαου, ειναι κ παρανομες.
Ασφαλως κ πρεπει να επιληφθει η πολιτεια κ να τιμωρησει τοσο τους συντακτες αυτης της φασιστικης προκηρυξης οσο κ το μεσο που της προβαλλει..
Η τρομοκρατια κ ο Φασισμος των αναρχοκουκουλοφορων του soros δε θα περασει..

Ανώνυμος είπε...

φωνη βοώντος ρε vagner ... σε παρακαλώ , τραβα μια μαλακια κ ασε μας ησυχους ... γιαυτο κοιταζω το blog του preza ρε μαν , γιατι θελω να τρομοκρατιθω , θελω να διαβασω σχολια απο αναρχομαλακες κ να γελασω με τα χαλια απο κανενα τυχαιο εθνικιστη που περναγε και θελω να βλεπω εναν ακραιο μαλακα να τα χωνει , το εχω περισσοτερο αναγκη απο την φραση "Η τρομοκρατια BLAH BLAH BLAH δε θα περασει"...
Με κουρασατε οσοι χρησιμοποιήτε αυτην την φραση,πλεον δεν εχω πολεμο μονο με την κοινωνια του ελληναρα , θα χεσω κ στα ονειρα οσων λοβοτομημενων αριστερων ή και σοσιαλιστων γινονται στερεοτυπικοι...
Νταξ , οι εθνικιστες περνουν αφεση λογω χαμηλου I.Q. , οι υπολοιποι ομως ' αδικαιολογητοι... Πες με φασιστα , παραιτημενο , loser εν τελει ... ενα θα σου πω : enjoy την κουραδα μου στα ιερα κ τα οσια σας....

AenaoS the Bastard