Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2009

ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟ EUROGROUP ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤON ΟΚΤΩΒΡΙΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ,ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ...

Στην Ελλαδα ο κοσμος πειναει και ο Παπαθανασιου γελαει σαν χαχας,
με τους υπολοιπους Υπουργους Οικονομικων της Ε.Ε...


"Χαλαρή" ήταν η αντίδραση των υπουργών Οικονομίας του Eurogroup στις διαβεβαιώσεις του έλληνα ομολόγου τους Γιάννη Παπαθανασίου ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της προκείμενου να πετύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους.

Ο κ. Παπαθανασίου παρουσίασε τη σημερινή οικονομική κατάσταση, τα μέτρα που έχουν ληφθεί και μια σειρά από αλλά μέτρα που σκοπεύει να πάρει, τα οποία είναι υποχρεωμένος ν ανακοινώσει στην Επιτροπή το αργότερο μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.
Η Κομισιον δεν πίεσε τον κ. Παπαθανασίου, καθώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες κοινοτικές πηγές θα προχωρήσει στις 17 Ιουνίου σε προτάσεις για επιτήρηση των οικονομιών Λιθουανίας, της Μάλτας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, και της Λετονίας.
Παράλληλα, αντιμετωπίζει την προοπτική σε λίγους μήνες από σήμερα, να διατυπώσει ανάλογες προτάσεις για την Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Πορτογαλία , τη Τσεχία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα έχουν τεθεί υπό επιτήρηση 20 από τις συνολικά 27 κοινοτικές χώρες!
Την Τρίτη συνεδριάζει το Ecofin στο Λουξεμβούργο.

ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΩΤΑ
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...;;;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
8-6-2009


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: