Σάββατο, Ιουνίου 06, 2009

ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

Εντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από προχθές το βράδυ, με σημείο αιχμής την παράδοση του φυγόδικου Χρήστου Καραβέλα στις ελληνικές Αρχές.
Η σχετική φημολογία τροφοδοτήθηκε και από τη χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Μαρκουλάκου, συνηγόρου της οικογένειας Καραβέλα, με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά, αν και οι δύο πλευρές διέψευδαν ότι αντικείμενο της επίσκεψης του δικηγόρου στο εισαγγελικό γραφείο ήταν η διαπραγμάτευση για ενδεχόμενη οικειοθελή εμφάνιση του Χρ. Καραβέλα στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ωστόσο πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα μεταξύ Αθήνας-Μονάχου, καθώς η κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς, έστω και την ύστατη ώρα πριν από την Κυριακή των ευρωεκλογών, να καρπωθεί την επιτυχία της παράδοσης Καραβέλα στις ελληνικές δικαστικές αρχές.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται ότι προκύπτει τουλάχιστον από τις δηλώσεις που έκανε χθες ο κ. Μαρκουλάκος. Ο δικηγόρος της οικογένειας προανήγγειλε νέες εξελίξεις -είναι θέμα ημερών, είπε χαρακτηριστικά- αλλά έφτασε να διευκρινίσει ότι «δεν μιλάω για παράδοση στην Ελλάδα». Οπως ανέφερε, ο πελάτης του έχει μετανιώσει για ό,τι συμβαίνει στην οικογένειά του, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που διάλεξε να παλέψει» και ότι δεν υπάρχει ζήτημα επιστροφής του στην Ελλάδα, αφού η ποινική μεταχείριση που του επιφυλάσσει το ελληνικό δίκαιο (ακόμα και ισόβια κάθειρξη για την κατηγορία της δωροδοκίας με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών δημοσίου χρήματος) είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Πρόσθεσε ότι ο Χρ. Καραβέλας βρίσκεται σε αναμονή προκειμένου οι δικηγόροι του στη Γερμανία να καταλήξουν, με βάση το εκεί νομοθετικό πλαίσιο, ως προς το τι είναι καλύτερο για τον ίδιο, επισημαίνοντας βέβαια ότι την τελική απόφαση θα πάρει ο κ. Καραβέλας.

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΕΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ SIEMENS,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ..

ΠΡΕΖΑ TV
6-6-2009


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: