Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΣΥΛΟ,ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ...ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..

Αστυνομικοί με τη συναίνεση του διευθυντή δημοτικού σχολείου στον Αγιο Νικόλαο, προσήγαγαν στο τμήμα Ασφαλείας 10χρονο μαθητή που ήταν ύποπτος για κλοπή σε συνεργασία με ένα 14χρονο!

Το απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Μαΐου και όλοι οι μαθητές είδαν τον 10χρονο να φεύγει με δύο άντρες που φορούσαν μεν πολιτικά, αλλά γρήγορα έγινε γνωστό ότι ήταν αστυνομικοί. Ούτε η Αστυνομία αλλά ούτε οι υπεύθυνοι του σχολείου σκέφτηκαν να γίνει πιο διακριτικά η εμφάνισή του στο τμήμα για τις ανάγκες της προανάκρισης.

Ολα άρχισαν με την κλοπή ποσού 15.000 ευρώ από το αυτοκίνητο μιας γυναίκας. Μάρτυρες αντιλήφθηκαν την παρουσία παιδιών και ακολούθησαν προσαγωγές . Μεταξύ των πρώτων που προσήχθησαν ήταν ένας Ελληνας 14χρονος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έκανε την κλοπή και κατονόμασε ως συνεργό του τον 10χρονο αλλοδαπό με τον οποίο είναι συμμαθητές.
Ετσι οι αστυνομικοί πήγαν στο σχολείο, ενημέρωσαν τον διευθυντή και ζήτησαν να πάρουν τον μαθητή, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου Ν. Παναγιωτάκη, ο διευθυντής ενημέρωσε τη μητέρα του μαθητή, η οποία πήγε στο σχολείο. «Η Αστυνομία έδρασε στο πλαίσιο του νόμου. Οι αστυνομικοί ήταν με πολιτικά. Αλλωστε έπρεπε να προλάβουμε τις προθεσμίες του Αυτόφωρου για ενδεχόμενες ευθύνες των γονιών!», μας είπε. Ο 10χρονος εξετάστηκε για την υπόθεση και δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

ΞΗΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ,
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟ ΣΕ ΚΛΟΠΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ...

ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;;;

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2009


enet

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta sxolia den exoun asylo. mono anotati kai anoteri ekpedeysi prostateyete apo ton nomo toy asuloy

Ανώνυμος είπε...

Βρε μπασταρδε πρεζακα ποιος μπασταρδος μαλακας σου πε πουστη οτι εχει ασυλο το σχολειο μαλακα αχρηστε πουτανογεννημα. Το πολυτεχνιο εχει ασυλο μπασταρδε. ακομα σου γαμανε τη μανα οι μπατσοι και εχεις προβλημα?

Ανώνυμος είπε...

αυτο το ξέρουμε ρε ανόητε ,αλλα το θέμα είναι πως οι μπάτσοι συλλαμβάνουν ένα δεκάχρονο παιδι γιατι οσο το παιδι μου είναι στο σπίτι ευθύνομαι εγώ , ταν όμως είναι στο χώρο του σχολείου την ευθύνη για το παιδι μου την έχει 100% το σχολείο του. Πως λοιπον επέτρεψε το σχολείο να διαπομπευθεί ένα 10χρονο παιδι και δεν το προστάτεψε, οπως είχε υποχρέωση? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΥς ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥς

Ανώνυμος είπε...

TA SOLIA DEN EXOUN ASYLO! ME ENTOLH DIEUTHINTI GINONTAI AUTA!OLO ANAKRIBIES GRAFEIS FILE MOU... LIPAMAI...

Ανώνυμος είπε...

O βλάκας 3:35 ειναι μπατσόνι !
Ρε δεν κοιτάτε να πιάστε τις "γραβάτες" που σας φεύγουν μέσα απ΄τα χέρια (Χριστοφοράκος, Καράβελας, οι πιο πρόσφατοι)και κυνηγάτε μαθητές και φοιτητές ?
Μου το παίζετε και "παιδιά των εργατών" ! Σκυλάκια των αφεντικών είστε, και τίποτα άλλο.
Τα υπόλοιπα ζώα δέ , το μόνο που είχαν να πούν για την είδηση , είναι ότι τα σχολεία δεν έχουν άσυλο.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ