Κυριακή, Ιουνίου 21, 2009

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΣΕ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ,ΟΤΕ,ΕΥΑΘ,ΟΠΛ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΠΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!

Η ανάγκη να γεμίσουν τα άδεια κρατικά ταμεία και να σταματήσει ο εξωτερικός δανεισμός, ο οποίος ξεπέρασε τα 282 δισ. ευρώ(!), σε συνδυασμό με τις πιέσεις να κλείσουν τώρα τα μεγάλα deals, αφού κανένας δεν είναι βέβαιος για τις πολιτικές εξελίξεις και τον χρόνο των εκλογών, αναγκάζουν την κυβέρνηση να ανοίξει βηματισμό και να επιστρέψει στις αποκρατικοποιήσεις....με αλλα λογια να ακολουθησει την γνωστη τακτικη του "ξεπουλαμε ο,τι βρουμε...

Μετά την πώληση επιπλέον ποσοστού 5% του ΟΤΕ, που ανέβασε τη συμμετοχή της Deutsche Τelekom στο 30% και την κατέστησε βασικό μέτοχο του Οργανισμού έναντι 674 εκατ. ευρώ, ο υπουργός Οικονομίας κ. Ι. Παπαθανασίου βάζει μπροστά το σχέδιο για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στη ΔΕΠΑ, κίνηση από την οποία το Δημόσιο μπορεί να αντλήσει πόρους 300-600 εκατ. ευρώ.
Επισήμως ο υπουργός περιμένει την εισήγηση των συμβούλων αποκρατικοποιήσεων, οι οποίοι καταρτίζουν το σχέδιο διαχωρισμού της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) από τη Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), η οποία θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο, καθ΄ ότι σε αυτήν ανήκουν οι εγκαταστάσεις (αγωγοί και αποθηκευτικοί χώροι) αερίου σε όλη την Ελλάδα.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΣΏΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΕΞΙΑ...
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...


ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2009

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα σόβρακα στον τίτλο μάστορα θέλουν Ω Σώβρακο = έσω βράκα = μέσα βρακί
:)

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ . ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ(ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΩ ΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!) ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ? ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ? ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΑΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ, ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορούσαν, θα μας πουλούσαν και εμάς τους ίδιους σαν σκλάβους...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ?

Αυτό είναι, πιστεύω, το βασικό πρόβλημα. Όχι οτι αυτοί κάνουν αυτά που κάνουν, αλλά το ότι εμείς τους δίνουμε το ελεύθερο να τα κάνουν.

elenihellas

a είπε...

Αριστερά και Δεξιά τα ίδια σκατά
όλοι για τα λεφτά.
Ένας Chavez ή Morales μας χρειάζετε να πάρουμε τις πηγές μας πίσω.