Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2009

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΙΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ OUTDOORS ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Κοινό αγώνα «για να μη χαθούν άλλες ζωές» στην άσφαλτο δίνουν οι γονείς των παιδιών που άφησαν για λίγο τα μάτια τους από το δρόμο «χαζεύοντας» μία διαφήμιση και βρήκαν τραγικό θάνατο. Χθες, συγκεντρώθηκαν σε έναν παράδρομο της λεωφόρου Κηφισίας, περίπου στο ύψος του Χαλανδρίου, με κύριο αίτημα την απαγόρευση όλων των υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων. Από εκεί μπορούσαν να μετρήσουν περισσότερες από 15 παράνομες πινακίδες, με προεκλογικές αφίσες, να «στριμώχνονται» σε λιγότερα από 50 μέτρα.

Πατεράδες και αδέλφια των θυμάτων ανέβηκαν σε σκάλες και έσκισαν συμβολικά πέντε από αυτές. «Να ξηλωθούν όλες. Να μη χαθούν άδικα άλλες ζωές. Και ο καλύτερος οδηγός δεν μπορεί να αποφύγει την απόσπαση προσοχής», λέει ο κ. Μανώλης Σταυρουλάκης, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια έχασε το γιο του σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Κηφισίας. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κ. Λεωνίδας Κύρκος, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα τους. Οπως λένε οι γονείς, μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι δήμαρχοι, καθώς «βολεύονται με την κατάσταση, αφού εισπράττουν μεγάλα μισθώματα».

Ο ετήσιος τζίρος των δήμων από τις παράνομες διαφημίσεις στους δρόμους ξεπερνά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, τα 300 εκατ. ευρώ. Στη λεωφόρο Κηφισίας υπάρχει μία υπαίθρια πινακίδα ανά 5,5 μέτρα, στη λεωφόρο Συγγρού οι πινακίδες είναι περίπου 500, ενώ σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής ξεπερνούν τις 15.000. Και όλα αυτά τη στιγμή που απαγορεύεται η χρήση χρωμάτων κοντά σε φωτεινούς σηματοδότες, όπως και η τοποθέτηση πινακίδων σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων από αυτούς.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ;;;;ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΡΗ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΦΟΝΟ...

ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2009


ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,e-tipos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: