Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΤΗΣ SIEMENS...ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;


Με εγγυοδοσία 800 χιλιάδων ευρώ και περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ελεύθερος ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Siemens, Διονύσης Δενδρινός, μετά την απολογία του στον τέταρτο ειδικό ανακριτή Νίκο Ζαγοριάνο. Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.

Κατά την απολογία του ο κ. Δενδρινός υποστήριξε ότι δεν προέβη σε καμία παράνομη πράξη σε ό,τι αφορά στην υπόθεση C4I. Εν τω μεταξύ από τη Δευτέρα επανέρχεται στο προσκήνιο η επίμαχη σύμβαση ψηφιοποίησης του ΟΤΕ, το 1997, και την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν ακόμη 18 πρόσωπα που κατηγορούνται.

Ο Δ. Δενδρινός, απάντώντας στο κατηγορητήριο και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι μαζί με άγνωστους επί του παρόντος συγκατηγορούμενούς του εξαπάτησαν τα όργανα του Δημοσίου για την παράδοση του έργου του C4I, ζημιώνοντας το Δημόσιο κατά 255 εκατομμύρια ευρώ, φέρεται να υποστήριξε ότι ο ίδιος ανέλαβε να εκτελέσει μία σύμβαση που υπεγράφη το 2003 και είχαν εγκρίνει αρμόδιες επιτροπές, αλλά και το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του τότε πρωθυπουργού Κ. Σημίτη.

Από αύριο θα σταλούν τμηματικά οι κλήσεις για απολογία σε 18 πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην χρηματιστές και μέλη του Δ. Δ του ΟΤΕ. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα σε 21 άτομα.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ VODAFONE...Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ....

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ...

ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: