Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ Ο ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ SIEMENS...

Ανοίγει ο κύκλος των κατηγορουμένων που καλούνται να περάσουν αύριο το κατώφλι του γραφείου της 2ης τακτικής ανακρίτριας για την υπόθεση των «υπερτιμολογημένων συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης», τις οποίες υπέγραψε ο ΟΤΕ με τη Siemens και άλλες εταιρίες.

Η δικαστική λειτουργός έστειλε χθες τις κλήσεις για απολογία στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ, κ. Παναγή Βουρλούμη, αλλά και σε άλλα δέκα άτομα, μέλη του Δ.Σ. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, που συνδέεται και με την υπόθεση της Siemens.

Στις επίμαχες συμβάσεις με τα υπερτιμήματα εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να εμπλέκεται και ο προφυλακισμένος για τα μαύρα ταμεία του γερμανικού κολοσσού, Πρόδρομος Μαυρίδης. Από τη θέση του γενικού διευθυντή τηλεπικοινωνιών της εταιρίας, φέρεται ότι «παρέκαμψε αρνητικές εισηγήσεις ανώτερων τεχνικών επιτροπών του ΟΤΕ και πέτυχε να καταβληθούν στη Siemens συνολικά 55,2 εκατομμύρια ευρώ για υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στον Οργανισμό κατά την περίοδο 2003-2007».

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS...

ΠΡΕΖΑ TV
18-6-2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τους εργαζόμενους τεχνικούς θυγατρικών OTEplus και HELLAScom τι θα γίνει που τους έχει να εργάζονται ΣΤΟΝ ΟΤΕ για λογαριασμό των θυγατρικών με το 1/2 του μισθού των ΟΤΕτζήδων;