Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ USS Βataan...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ "ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από την Πέμπτη το πολεμικό πλοίο «Βataan» των ΗΠΑ. Το σκάφος επισκέπτεται την Ελλάδα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού του ρόλου, στο χώρο ευθύνης του 6ου στόλου των ΗΠΑ, ενώ το προσωπικό του συμμετέχει σε εκπαιδευτικές ασκήσεις στη χώρα μας, σε συνεργασία με ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το «USS Βataan», που φέρει το όνομα της ομώνυμης χερσονήσου των Φιλιππίνων, όπου έγινε η ιστορική μάχη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι ένα από τα τρία πλοία που συμμετέχουν στον ευρύτερο σχηματισμό του Αμερικανικού Ναυτικού, με την επωνυμία «Ομάδα Αμφίβιας Ετοιμότητας». Από τα άλλα δύο, πρόκειται να καταπλεύσει αύριο στη Θεσσαλονίκη και το μικρότερο πολεμικό σκάφος «Fort Mc Henry».

Το πρωί, επισκέφθηκαν το «Βataan», κατά τη διαδικασία του ανεφοδιασμού του με τρόφιμα, δημοσιογράφοι, στους οποίους παρουσιάστηκαν οι επιχειρησιακές δυνατότητες και ο εξοπλισμός του.

Το πλοίο στελεχώνουν 1.200 ναύτες και 1.400 πεζοναύτες της 22ης εκστρατευτικής δύναμης.

Στο διάδρομο απογείωσης, στο κατάστρωμα του πλοίου, σταθμεύουν 28 αεροσκάφη και ελικόπτερα, ενώ μεταφέρει επίσης άρματα, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και 3 αποβατικά σκάφη «χόβερκραφτ». Διαθέτει επίσης, 4 γιατρούς (χειρουργό, γυναικολόγο, παθολόγο και οδοντίατρο), 600 κλίνες για νοσηλεία, ανελκυστήρα μεταφοράς ασθενών, 4 πλήρως εξοπλισμένα χειρουργεία, 22 κρεβάτια στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης, ακτινολογικό μηχάνημα κ.ά.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ,ΩΣΤΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ"...

ΠΡΕΖΑ TV
5-6-2009

2 σχόλια:

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΑΡΧΟ-ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΑ ΠΡΕΖΑ-ΚΙΑ:

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,

ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ)ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΥΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !

ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ .