Σάββατο, Ιουλίου 11, 2009

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ CITY ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ PRIVE PARTY ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ DJ TIESTO ΣΤΟ VILLA MERCEDES


Λίγες εβδομάδες μετά το κλείσιμο του «Ελεύθερου Τύπου», η γυναίκα που
ήθελε να κατακτήσει τα... πάντα όλα στα media έκλεισε ολόκληρο το «Villa Mercedes» για τον γιο της και τους φίλους του, πληρώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, 60.000 ευρώ. Με… μόλις 110.000 ευρώ, λοιπόν, είχε στη διάθεσή της το πιο must club-restaurant της Αθήνας και τον Νο 1 DJ του κόσμου, ο οποίος διασκέδασε τη «χρυσή» νεολαία, δηλαδή τους συμμαθητές του γιου της.

Κυριακή βράδυ 5 Ιουλίου και η κίνηση έξω από το «Villa Mercedes» θυμίζει κάτι από άφιξη VIP προσωπικοτήτων, αφού οι συγκεντρωμένοι σωματοφύλακες μοιάζουν με μικρό εκστρατευτικό σώμα. Η κυρία Αγγελοπούλου έχει κλείσει όλο το μαγαζί για να γιορτάσει ο γιος της Δημήτρης μαζί με τους φίλους του την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών, λίγο πριν από την τελετή της περασμένης Πέμπτης. Τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά και ένας φωτογράφος που φτάνει στο κλαμπ αποκλείεται «διακριτικά» από τους άνδρες ασφαλείας της οικογένειας Αγγελόπουλου. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ οι καλεσμένοι αρχίζουν να φτάνουν στο πιο in κλαμπ της πόλης, το οποίο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τη βραδιά, τα happenings της οποίας κρατήθηκαν ως εφτασφράγιστο μυστικό.Οι φίλοι του μικρότερου γιου του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου γεμίζουν τον χώρο και απολαμβάνουν γαρίδες τέμπουρα, σούσι και finger food στο όρθιο, ενώ η μουσική, στην αρχή τουλάχιστον της βραδιάς, αποτελείται από chill out μελωδίες.
Ανάμεσα στους καλεσμένους του νεαρού Αγγελόπουλου είναι η κόρη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μαργαρίτα Παπανδρέου και οι γιοι δύο πρώην «γαλάζιων» υπουργών, του κ. Γιώργου Βουλγαράκη και του κ. Μιχάλη Λιάπη. Τα τέκνα τους, Απόστολος και Κωσταντίνος αντίστοιχα, διασκεδάζουν μαζί με τους περίπου 600 καλεσμένους του νεαρού Δημήτρη, ο οποίος έχει δίπλα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του Παναγιώτη.
Γιοι εφοπλιστών, ισχυρών επιχειρηματιών και τραπεζικών αρχίζουν σιγά-σιγά να χορεύουν, ενώ οι φωτογραφίες πέφτουν βροχή ανάμεσα στις παρέες που έχουν καταλάβει τους καναπέδες του κλαμπ. Εκεί βρέθηκαν και μοντέλα όπως η Ολγα Φαρμάκη και η Εβελιν Καζαντζόγλου, με την πρώτη μάλιστα να γνωρίζει τον νεαρό Δημήτρη Αγγελόπουλο από κοντά. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ανέλαβε τη μουσική εκτόνωση των παιδιών μέχρι τις 2 το βράδυ, όταν έφτασε η στιγμή της μεγάλης έκπληξης που είχε ετοιμάσει η κυρία Αγγελοπούλου για τον γιο της.
Χορεύτριες αρχίζουν να λικνίζονται και οι προβολείς πέφτουν πάνω σε δύο κουρτίνες. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και όταν οι κουρτίνες ανοίγουν, ο πιο διάσημος και ακριβοπληρωμένος DJ στον κόσμο, ο Tiesto, κάνει την εμφάνισή του.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...ΟΙ 450 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ CITY 995,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΜΜΕ...


ΠΡΕΖΑ TV
11-7-2009


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καμία συμπάθεια στην εν λόγω κυριά, το αντίθετο.
Αλλά, είτε μας αρέσει είτε όχι, το χρήμα είναι δικό της και το καίει αμα θέλει κίολας. Με την ίδια λογική μπορώ να πω "την ώρα που 500 εργαζόμενοι είναι στο δρόμο, ο Πρέζας TV πίνει το ποτάκι του στο μπαρ ΤΑΔΕ...". Εσύ γιατί δεν τους προσλαμβάνεις σε μια δική σου δουλειά και ας μπαίνεις μέσα;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε, χέσε ψηλά κι αγνάντευε, μας λες. Οταν η κυρά δίνει 60 χιλιάρικα για μια νύχτα το γιόκα της και 370 χιλιάρικα για αποζημιώσεις (έδωσε και 200 χιλιάρικα για μια πληρωμένη καταχώρηση στον Τύπο την περασμένη εβδομάδα), πλάκα μας κάνεις. Τι πάει να πεί ότι δικά της είναι τα λεφτά. Ας μην έμπαινε στον Τύπο. Ο ΕΤ και πρίν έβγαινε με πολύ μεγαλύτερη οικονομική δυσκολία. Και όταν τον πήρε, η άχρηστη, του έβαλε λουκέτο. Γιατί όμως, δεν μας λές για τα άλλα τα λεφτά των Ολυμπιακών που δεν ήταν δικά της, αλλά δικά μας, και τα σκόρπαγε δεξιά κι αριστερά για να κάνει την πιο ακριβή -μέχρι τότε- ολυμπιάδα. Για ψάξε να δείς πόσοι δικοί της ήταν τότε μέσα σε ακριοβοπληρωμένα κόλπα και προμήθειες. Ασε ρε μεγάλε. Με τη λογική σου, δεν πάει να γκρεμιστεί όλη η Ελλάδα και να κλείσουν όλες οι εταιρείες, ιδιωτικές είναι, ετσι ε;

Ανώνυμος είπε...

Όχι καλέ μου φίλε, ο ΕΤ όπως κάθε Ελληνική εφημερίδα και τηλεοπτικό κανάλι ήταν, είναι και θα είναι ζημιογόνα. Οπότε όπως ασχολείται με αυτά βγάζει λεφτά από αυτά τα μέσα αλλά με άλλο τρόπο. Δηλαδή τα ΜΜΕ είναι το πιστόλι κάτω από το τραπέζι. Το πιστόλι αυτό στοιχίζει πολύ ακριβά και όταν δεν το χρειάζεται ο επιχειρηματίας το αφήνει. Αυτό είναι όλο. Αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί και το πεπόνι. Δεν μπορεί να τους πει κανείς γιατί κάνουν κάθε επιχείρηση.
Μπορώ να πω εγώ σε ένα μαγαζί που μπαίνει μέσα, να το κρατά ανοιχτό ο ιδιοκτήτης για να μην χάσει ο υπάλληλος τη δουλεία του;;; Αυτά που λες και εσύ και ο πρέζας είναι απλά, λαϊκισμοί και μπαρούφες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη διπλα της ποια ειναι,καλο μανουλι φαινετε.
Πρεζα κανονισε με κονε