Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...!!!

Στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου σήμανε χθες το πρωί συναγερμός, καθώς μεταφέρθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος (φωτ.).
Ο Κωστής Στεφανόπουλος έκανε την καθιερωμένη βόλτα με το ποδήλατό του στην παραλιακή οδό του Ρίου, λίγο μετά τις 8 το πρωί. Ομως μια από τις ρόδες του ποδηλάτου «ακούμπησε» σε αντικείμενο, με αποτέλεσμα ο κ. Στεφανόπουλος να χάσει την ισορροπία του.

Ο συνοδός του, που τον ακολουθεί σε κάθε βόλτα, επίσης με ποδήλατο, σταμάτησε και έσπευσε να βοηθήσει. Ευτυχώς ο κ. Στεφανόπουλος είχε μόνο εκδορές, όχι πολύ σοβαρές, και κυρίως στο φρύδι. Αμέσως μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου. Εκεί γιατροί και νοσηλευτές περιποιήθηκαν τα τραύματά του και αμέσως επέστρεψε στην εξοχική του κατοικία στο Ρίο, όπου συνέχισε το πρόγραμμά του.
Συνεργείο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού τον επισκέφθηκε στο σπίτι, όμως ο πρώην Πρόεδρος δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως δήλωση.

ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...ΕΥΓΕ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
6-7-2009

enet

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άκου εκεί ποδήλατο. Αντί να έχει καμιά πεντάλιτρη λιμουζίνα με 5-6 ζητάδες και 4-5 περιπολικά συνοδεία.
Τσ τσ τσ. Πώς θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος;
Να μην πω για τον καημένο τον συνοδό του. Να έχει φιλήσει τόσες κατουρημένες ποδιές για να πάρει αυτή τη θέση, και αντί να οδηγεί καμιά Mercedes 500S οδηγεί ποδήλατο....