Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ,ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ....

Αγνωστος στο ευρύ κοινό, αλλά γνωστός στους ανθρώπους της αγοράς, και ιδιαίτερα στην πιάτσα των εμπόρων και των εργολάβων ήταν ο Γ. Τρομπούκης.

Τον 42χρονο επιχειρηματία που κατηγορείται μαζί με άλλους 16 για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου (το «ξέπλυμα των λύτρων») τον περιγράφουν από την Αμφιλοχία ως άνθρωπο που δεν ασχολείτο με την πολιτική. Ωστόσο, όταν βρισκόταν σε παρέες με παράγοντες του νομού, ποτέ δεν έκρυψε ότι κινούνταν στο χώρο της Ν.Δ.

Η μοναδική παρουσία του στην πολιτική ήταν η υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος με τη Ν.Δ. στην Αμφιλοχία το 2006. Επικεφαλής ήταν, τότε, η Μαρία Σωτηρίου (ήταν και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. το 2004 στη 18η θέση), διευθύντρια μετά στο γραφείο του (επίσης καταγόμενου από την Αμφιλοχία) υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά. Οταν στις αρχές της εβδομάδας δημοσιοποιήθηκε το όνομά της, η Μαρία Σωτηρίου παραιτήθηκε από τη θέση της.

Ο υφυπουργός Υγείας, πάντως, βρέθηκε από νωρίς στο στόχαστρο του Γ. Καρατζαφέρη: Από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ -χωρίς να τον κατονομάσει- τον κατηγόρησε ότι ο Τρομπούκης του έφτιαξε το σπίτι του. Αναφερόταν σε κατοικία 262 τ.μ. σε οικόπεδο 2,7 στρ. στην Παλλήνη, η ανέγερση της οποίας ξεκίνησε το 2002. Ο υφυπουργός έδωσε εξηγήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα πάντα.

Ως εργολήπτης έργων συμμετείχε στην κατασκευή της Ιονίας Οδού, αλλά και σε παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών από τον ποταμό Νέδα με πρόσχημα τη συμμετοχή σε αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή.
Το 2000 ίδρυσε την εταιρεία «Τρομπούκης χωματουργικές και οικοδομικές εργασίες ΕΠΕ», με αντικείμενο
και τη συμμετοχή σε δημόσια έργα.

Η «ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία» συνεστήθη το 2001 και έχει αντικείμενο δημόσια και ιδιωτικά έργα, κατεδαφίσεις και εμπορία υδραυλικών και οικοδομικών υλικών. Εταιρεία που, όπως προκύπτει από τους ισολογισμούς της, είναι κερδοφόρα τις τρεις τελευταίες χρονιές. Το 2007 εμφάνισε έκτακτα κέρδη ύψους 1,4 εκατ. ευρώ ενώ διένειμε μερίσματα την τελευταία τριετία, ύψους 659 χιλ. ευρώ.

Το 2003 ίδρυσε την «Γ. Τρομπούκης - μονοπρόσωπη ΕΠΕ» για την εμπορία αυτοκινήτων, ελαστικών και συναφών ειδών με έδρα τον Ασπρόπυργο.
Την ίδια χρονιά εμφανίζεται ως μέλος στο δ.σ. της εταιρείας «Status», με αντικείμενο τον καθαρισμό και τη διακόσμηση κτηρίων, τις οικοδομικές εργασίες, την κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου, αθλητικών συγκροτημάτων, βιολογικών καθαρισμών κ.ά.


ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ...
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ...;;;;

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ...
TO HELL...

ΠΡΕΖΑ TV
12-7-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: