Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2009

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ...ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ...

Κατατέθηκε στη Βουλή μαζί με το νομοσχέδιο για τη φορόλογηση των σκαφών η τροπολογία για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, στην οποία μάλιστα προβλέπεται και μια νέα Διαρκής Επιτροπή Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων.
Σύμφωνα με την τροπολογία, η ένταξη των επαγγελμάτων ειδικών συνθηκών εργασίας στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων θα καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Απασχόλησης και με βάση τα πορίσματα των δύο Επιτροπών.
Επιπλέον, προβλέπεται και η συγκρότηση μιας διαρκούς Επιτροπής Κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, με αρμοδιότητα την γνωμοδότηση για την υπαγωγή εργασιών, ειδικοτήτων, ή χώρων εργασίας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα του ΙΚΑ-ΤΕΑΜ ή άλλων φορέων κοινωνικής ασφάλισης.
Η σχετική ρύθμιση θα αφορά μόνο τους νεοασφαλισμένους, ενώ τροπολογία θα ψηφιστεί την Πέμπτη.

Ως μια ακόμη αντιασφαλιστική πρόκληση χαρακτήρισε το ΚΚΕ την τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα από την κυβέρνηση στη Βουλή για τα Βαρέα και Ανθυγιευνά Επαγγέλματα.
"Η τροπολογία που η κυβέρνηση κατέθεσε σήμερα στην Βουλή για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, αποτελεί μια ακόμη αντιασφαλιστική πρόκληση, στο πλαίσιο της γενικής επίθεσης του κεφαλαίου και των κομμάτων του κατά των εργαζομένων. Η πρόκληση να μην περάσει. Τώρα χρειάζεται εργατική αντεπίθεση.", τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ .

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ...
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ,ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΕΒΑΛΑΝ ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ 24ΩΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ DNA,ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ...

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...

ΠΡΕΖΑ TV
24-7-2009


Δεν υπάρχουν σχόλια: