Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2009

ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ;;;;ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;

Τρίτη πιο βρώμικη πρωτεύουσα στην Ευρώπη η Αθήνα και ο δήμαρχος «απουσιάζει».
Αυτό κατήγγειλαν εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών σε συνέντευξη Τύπου χθες. Οπως τόνισαν: «Οι ίδιοι οι κάτοικοι αναλάβαμε την εκπόνηση μελέτης για την πλατεία Θεάτρου, ώστε να είναι η πρώτη βιοκλιματική πλατεία της Αθήνας. Τη μελέτη θα δωρίσουμε στον Δήμο Αθηναίων ελπίζοντας να υλοποιηθεί».
Τα κύρια προβλήματα που αναφέρθηκαν είναι:


Πλάκα: «Βιώνουμε την απουσία δημάρχου. Καταγγείλαμε το ξερίζωμα των νεραντζιών στην οδό Κανάρη. Μας έστειλε την Αστυνομία».
Κολωνάκι: «Συγκεντρώσαμε 500 υπογραφές, τις καταθέσαμε στον δήμαρχο. Ζητήσαμε την εφαρμογή της μελέτης για τις χρήσεις γης».
Φιλοπάππου: «Η ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων δεν ολοκληρώθηκε. Ο λόφος εγκαταλείφθηκε και είναι γεμάτος σκουπίδια. Οι ίδιοι οι κάτοικοι φροντίζουν για την αναδάσωσή του. Αλλά διακόπηκε η παροχή νερού».
Εξάρχεια: «Οι κάτοικοι ποτίζουν, καθαρίζουν και αναδασώνουν τον λόφο του Στρέφη που σβήνει. Στη γειτονιά γίνεται το εμπόριο και η χρήση ηρωίνης στα ίδια σημεία που παίζουν τα παιδιά. Στο δάπεδο των εισόδων πολυκατοικιών βρίσκουμε σύριγγες, στους τοίχους αίμα».
Γκάζι, Κεραμεικός, Ρουφ: «Η αναβάθμιση της περιοχής ταυτίστηκε με την εμπορευματοποίηση. Η κατοικία εκδιώχθηκε. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να παραμείνουν οι εναπομείναντες κάτοικοι για να υπάρξει κοινωνικός ιστός». Οι κάτοικοι, χθες το βράδυ, διοργάνωσαν κινητοποίηση (Ιερά οδός και Μεγ. Αλεξάνδρου) διεκδικώντας «να μη γίνει η γειτονιά μας διασκεδαστήριο» και ζητώντας θέσεις στάθμευσης, δένδρα και ελεύθερους χώρους».

ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;;

ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2009

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλιοξεφτιλες,καλοκαιρι στην αθηνα,35 βαθμους,και 6 το απογευμα κυκλοφορουν τα σκουπιδιαρικα στους δρομους και βλεπεις τους λιγοστους τουριστες να τρεχουν να κρυφτουν για να παρουν ανασα απο την βρωμια που αφηνουν τα σκουπιδιαρικα.preza εσυ δεν εχεις δει κατι για να το γραψεις?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ.. ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΕ ΠΡΕΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΑΠΟΥΝΟΠΙΟΙΟ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΕΝΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΚΑΙ Σ'ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΔΑΣΟΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

kala autoi sto gazi einai oi kaliteroi apo olous. anti na xerontai pou exei anevei i perioxi tous zitane kai ta resta. oso gia tis diafores autodiaxeiriseis kales xrises arkei na mi mas fesonoun. kapou diavasa oti sto parko tis kyprou oi ofeiles stin EYDAP eftasan ta 10.800euros!!! Auta poios 8a ta plirosei? mipos ta tsiprakia pou potizoun?