Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2009

ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΡΒΕΛΑ!!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΣΙΦΤΗ


Το αίτημα της Νταϊάνα Κραλ δεν έφτασε ποτέ στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο γιατί κόπηκε στον δρόμο. Από τις σοβαρότερες τραγουδίστριες και πιανίστριες που ανανέωσε την τζαζ την τελευταία δεκαετία δεν πέρασε τις «εξετάσεις» στην καλλιτεχνική επιτροπή. Αντιθέτως, η Αννα Βίσση με τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία της ΕΛΕΠΑΠ, όχι μόνο έπεισε και τους πρώτους αλλά και το ΚΑΣ. Κι έτσι η «απόλυτα θεά» όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, οπαδοί των λαϊκοπόπ σουξέ της, θα έχουν την ευκαιρία να την ακούσουν σε άλλο ρεπερτόριο. Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλο, Κραουνάκη, Ξαρχάκο, Ζαμπέτα, Λοΐζο. Φυσικά, και σε τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Στο κάτω κάτω, σε αυτόν οφείλει τη μετάλλαξή της στο ελληνικό τραγούδι.

Τρία θα είναι τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει από τη μεγάλη γκάμα του ρεπερτορίου του πρώην συζύγου της: «Το δώδεκα», «Μάλα» (από την ομώνυμη όπερα που είχε ανέβει πριν από λίγα χρόνια) και το «Δεν θέλω να ξέρεις».

Η αλήθεια είναι πως η έγκριση της συναυλίας της ΕΛΕΠΑΠ με την Αννα Βίσση απασχόλησε περισσότερο απ’ ό,τι εκείνη του Δημήτρη Μητροπάνου και του Κώστα Χατζή, που επίσης εγκρίθηκαν. Οσο για την πρόταση εμφάνισης του Γιάννη Πάριου αυτή αποσύρθηκε.

Παρών ο Χρ. Τσιλιγιάννης από τη διοργανώτρια εταιρεία που έχει αναλάβει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του Δ. Μητροπάνου, εξήγησε στα μέλη πως το Ηρώδειο θα είναι ο τελευταίος σταθμός και θύμισε την περιπέτεια υγείας που είχε ο λαϊκός καλλιτέχνης. Από την πλευρά του Κ. Χατζή και της εταιρείας που τον εκπροσωπεί («Γαλαξίας») διατυπώθηκε εγγράφως η δυσαρέσκεια για την τροπή της υπόθεσης. «Ονειρο ζωής» χαρακτηρίστηκε η εμφάνιση στο Ηρώδειο, ενώ η παράσταση που σχεδιάζει «Μονοπάτια των τσιγγάνων» διευκρινίστηκε πως είναι μουσικοθεατρική.

ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΡΩΜΕΝΑ...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΧΩΡΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ...!!!
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ!!!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!


ΠΡΕΖΑ TV
1-7-2009

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ama den goustarete na mh pate...

andreas είπε...

sostos o anonimos. emeis tha pame gia tin vissi kai mono kai maggia tis pou tha tragoudisei ekei gia filanthropiko skopo. xari tous kanei...